Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Godišnji horoskop

Ovan

Imaćete šarm, lukavost i element nepredvidivosti tokom cele naredne godine! Šta li ćete uraditi sa svim ovim kosmičkim darovima? Savet: dopustite da vas odvedu u novom smeru. Saturn i Uran će većinom godine biti pod uglom od 120 stepeni, što znači da jednostavno možete nastaviti da radite onako kako ste radili do sada. Ipak, kako se godina bude bližila kraju, možda će vam porasti ambicije, kao i dosada. Oko decembra ćete imati priliku da napravite veliki korak i pokušate nešto veoma drugačije. Venera će se kretati unazad tokom godine, što će vam pružiti priliku da se posvetite ljudima na društvenom nivou. Merkur će se od marta do aprila kretati unazad i to u vašem znaku. Emotivno sagledajte kako su se stvari odvijale u ovom periodu. Do maja ćete imati plan kako da brže napredujete u svojoj vezi i karijeri. Vaša planeta Mars je veoma aktivna, što znači da ćete imati zdravlja i energije za svaki dan.

Bik

Ove godine, fokusirajte se najviše na sebe. Možete poboljšati svoje materijalno stanje i zdravlje na ovaj način, takođe stvarajući stabilnu budućnost. Sa Marsom i asteroidom Ceres koji će na početku godine biti u vašem znaku, imaćete snagu da stvarate budućnost kakvu želite. Preklapanje Sunca i Plutona u januaru biće u znaku Jarca. Ovo preklapanje je znak da treba da napravite veliku promenu ili da sastavite nov ambiciozan plan i učinite predstojeću godinu najboljom do sada. Vaša planeta Venera će se ove godine kretati unazad. Šta vas čini najsrećnijima? Kada se Venera bude vratila svojoj uobičajenoj putanji, pustite da se vaša osećanja slegnu i fokusirajte se na ono što je stvarno važno. Kada Merkur u znaku Bika počne da se kreće unazad u aprilu, biće vreme da ponovo razmislite o svojim odlukama i ispravite one koje treba. Proleće je možda komplikovano, ali jesen će biti jasnija kada Jupiter bude ušao u znak Škorpije. Decembar će biti najintenzivniji jer će Saturn ući u znak Jarca. Promene su svuda!

Blizanci

Iskoristite svoje društvene veštine do maksimuma, napravite velike promene koje su vam potrebne i napredujte ka svojim ciljevima za budućnost u 2017. godini. Imaćete beskonačno mnogo ideja, ali biće teško da ih sami ostvarite. Razgovarajte i pronađite partnere onda kada su vam potrebni. Merkur, Sunce i Pluton u znaku Jarca započeće jednu ov vaših najuspešnijih godina. Takođe, odnos Jupitera i Urana učiniće da budete inovativni i širokog pogleda. Spremite se za velike promene pre nego što se budu dogodile. Saturn i Uran će biti pod uglom od 120 stepeni, što će vam doneti disciplinu i hrabrost da stvorite onakvu budućnost kakvu želite, bez da žrtvujete ljude i stvari koje vas čine srećnima. Venera i Jupiter će biti jedan naspram drugog u maju, što će vam pružiti jasan pogled na događaje oko vas, kao i mogućnost da donosite dobro promišljene odluke. Mars je u takođe u znaku Blizanaca, što će vam dati svu potrebnu energiju.

Rak

Ova 2017. godina biće puna uspeha, važnih odluka i promena. Velike stvari su omogućene zahvaljujući velikoj količini transformativne energije. Ovo će biti odlična godina da privededete kraju dug i težak projekat ili da donesete tu veliku promenu koja će vas odvesti na bolje mesto- geografski, emotivno ili mentalno. Razdvajanje Marsa i Neptuna koji su se preklopili u znaku Ribe poboljšaće vašu intuiciju i instinkte. Ovo vam nudi velike prednosti tokom cele godine. Hoćete li ih iskoristiti? Kada Sunce uđe u znak Raka, Mars će takođe biti tamo. Jupiter će biti u znaku Vage. Ove godine, možda ćete morati da uložite dosta truda, ali energija, sreća i darežljivost će vam biti na raspolaganju čitave godine.

Lav

Ovo će biti veoma dinamična godina, a vi ćete biti prepuni pozitivne energije koja će vas voditi na poslu, u karijeri, kao i u kreativnim sektorima. Preklapanje Sunca i Plutona ovog januara držaće vašu ambiciju i radnu etiku visoko na nebu. Preklapanje Marsa i Neptuna osiguraće da emocija i instinkta neće biti u manjku. Sunce će se preklopiti sa Marsom u znaku Lava. Ovo će biti vaš primarni izvor energije u narednoj godini. Oduprite se nestrpljenju. Opustite se i stremite ka svom cilju. Ne postoji granica onoga što možete postići. Pomračenje Meseca 10. februara odigraće se kada Mesec bude bio u znaku Lava. Za vreme pomračenja meseca 7. avgusta, Sunce će biti u znaku Lava, što će biti praćeno pomračenjem Sunca 21. avgusta, takođe u znaku Lava. Periodi pomračenja Meseca će istaći intimne odnose i može učiniti da počnete da sumnjate u sebe. Pomračenje Sunca može imati više uticaja na društvenom polju. Budite pametni i saosećajni za vreme ovih perioda. Od četiri puta kada se Merkur bude kretao unazad ove godine, treći put će biti od sredine avgusta do ranog septembra i počeće u znaku Device, ali će se završiti u znaku Lava. Radujte se ponovnom vraćanju staroj putanji Merkura u vašem znaku, jer će vam to dati dodatnu energiju da nastavite napred.

Devica

Čim se Sunce bude preklopilo sa Plutonom u znaku Jarca 7. januara, godina će otpočeti avanturom na poslu u mnogim novim mogućnostima u karijeri. Vaša planeta Merkur će takođe biti u znaku Jarca. Zamisli i ideje za napredak će biti lako ostvarive tokom cele godine. Januar takođe počinje mističnim preklapanjem Marsa i Neptuna u znaku Ribe. Cele godine ćete moći da se radujete magičnim momentima, a ponekada nećete moći da razaznate šta je stvarno a šta je iluzija. Mesec i Venera se preklapaju u znaku Vodolije, što može da pomogne u rešavanju društvenih i ljubavnih problema. Obično postupate promišljeno i saosećajno. Ove godine, vaši postupci imaće karakter karme i direktno će uticati na vaš život. Vaši razigrani, dramatični postupci mogu imati duboke i dalekosežne posledice. Neke od najboljih i najuspešnijih momenata u godini imaćete u periodu od 12. avgusta do 5. septembra, kada će se Venera kretati unazad.

Vaga

Prvih deset meseci u 2017. godini, Jupiter će biti u vašem znaku, što znači da možete učiniti mnogo dobrih dela. Imajte jasnu viziju svoh cilja, pomažite drugima i imaćete nezaboravnu godinu! Venera i Mesec će se preklopiti u znaku Vodolije na početku meseca. Ljubav i društvene veze će imati koristi od ovog uticaja. Jupiter će se kretati unazad od februara do juna, što će vam dati dodatno vreme da iskoristite sve povoljnosti ovog perioda. Ovo kretanje unazad neće da vam oduzme sreću, ali će je koncentrisati na interne, manje uočljive probleme. Kada Sunce bude ušlo u znak Vage, Merkur, Venera i Mars će biti u znaku Device. Vaš trud će ponekada izgledati skromno, ali imaće veliki uticaj. Sunce će se takođe preklopiti sa asteroidom Vestom. Vaša osećanja i namere se produbljuju i fokusiraćete se na ono što je vama najvažnije.

Škorpija

Niste svesni toga koliko će ova godina biti srećna za vas! Preklapanje Sunca i Plutona na početku 2017. godine držaće vas fokusiranim na posao. Obratite pažnju na dobre prilike i budite spremni da ih ugrabite. Preklapanje Marsa i Neptuna u znaku Ribe možda će vas uzdrmati, ali vaša planeta Mars će vas podstaći da nastavite da se krećete pravo i da ne potonete u sumnju. Sunce će biti preklopljeno sa Jupiterom i Merkurom u znaku Škorpije. Vaš srećni niz potiče od ovoga. Mars takođe ulazi i u znak Vage. Ovo će vam pomoći da ostanete u prisnim odnosima sa svima koji dele vaše ciljeve i namere. Vaša motivacija za uspeh je nepokolebljiva. Vaša želja za ljubavlju u poštovanjem je takođe bez granica. Spoljašnji svet možda poludi na kraju svakog dana, ali vi se uvek vraćate onome što je vama najvažnije.

Strelac

Dolazeća godina donosi dosta prilika za Strelce. Bićete puni energije sa kojom ćete moći da započnete postizanje velikih ciljeva. Sada vam se takođe otvaraju mnoga vrata ka novim, nikada razmatranim mogućnostima. Zaboravite na granice koje ste sebi postavili. Ove godine, možete uraditi šta god poželite. Preklapanje Sunca i Plutona u znaku Jarca u januaru usmeriće vašu pažnju na karijeru. Međutim, niste limitirani da svu energiju potrošite samo na posao. Ukoliko imate kreativnu ili neku drugu strast, možete i u nju uložiti višak energije. Godina počinje sa Merkurom koji se kreće unazad u znaku Jarca, ali planeta se vraća na svoju uobičajenu putanju u znaku Strelca. Radite konstantno i ciljajte visoko. Saturn će provesti godinu u znaku Strelca, pa će prisustvo Merkura u vašem znaku u decembru samo poboljšati vaše shvatanje situacije u kojoj ste. Kada Sunce bude ušlo u znak Strelca u novembru, planete će biti rasute svuda po nebu. Međutim, postoji preklapanje Merkura i Saturna koje će izoštriti vaš temperament. Asteroid Ceres ulazi u znak Lava, što vaš fokus premešta na brigu o sebi i voljenima.

Jarac

Ovo je vaša godina za proboj, hrabre odluke, uspeh, napredak i postizanje svega što ste zacrtali. Preklapanje Sunca i Plutona u januaru daće vam energije za celu godinu. Budite oprezni prvih osam dana januara, kada se Merkur bude kretao unazad, jer će biti u vašem znaku. Na početku godine, odnosi planeta će vas učiniti da budete dobro povezani sa prijateljima, što će vam pomoći da ih bolje razumete i vidite magiju koja okružuje mnoge ljude i situacije. Porodica i prijatelji će vas slušati i podržavati. Međutim, ljubav je ta koja će stvoriti uspeh. Saturn će u aprilu i avgustu biti u znaku Strelca i kretaće se unazad. Ovo će umiriti sav preteran entuzijazam i brzoplete odluke. Decembar je veoma aktivan kada Saturn ulazi u znak Jarca 19. decembra. Sunce će se 21. decembra preklopiti sa Saturnom u znaku Jarca. Završite godinu vedrog duha i čvrsto na nogama.

Vodolija

Naredna godina je vreme velikog potencijala i ličnog napretka. Naporan rad i uspeh je tu, ali vaš najveći napredak biće unutrašnji. Preklapanje Sunca i Plutona u znaku Jarca kojim započinje 2017. godina fokusiraće vaš pogled na materijalni dobitak. Preklapanje Marsa i Neptuna će održati vaše ljubavi, ideale i nade živim. Mesec i Venera će se takođe preklapati u znaku Vodolije na početku 2017. godine. Imaćete priliku da uživate u intimnim razgovorima sa svojim voljenima. Kada Sunce bude ušlo u znak Vodolije, Mesec i Jupiter će se preklapati, što će vas podstaći da učite i razumevate na mnogo kompleksnijem nivou. Pomračenje Meseca 10. februara dočekaće Sunce u znaku Vodolije. Za vreme pomračenja Meseca 7. avgusta, Mesec će biti u znaku Vodolije. Emotivna pitanja se mogu pojaviti u ovom periodu. Budite skromni i velikodušni i odgovori će pronaći vas. Vaše planete, Saturn i Uran, viće veoma snažne tokom godine. Biće pod uglom od 120 stepeni na njenom početku. Nove ideje, sveži projekti i ljudi, mudrost i hrabrost su vam na dohvat ruke.

Ribe

Godina koja nadolazi je prosto magična! Odvojite ono što je stvarno od iluzija i imaćete sposobnost da upravljate svakom situacijom. Sa preklapanjem Marsa i Neptuna u znaku Ribe na početku godine, vaš šarm dolazi do izražaja, a takođe, moći ćete da odolite šarmu drugih. Sunce i Pluton će se preklopiti u januaru u znaku Jarca, što će doneti snagu svim vašim naporima. Takođe, intenziviraće vaše strasti i osećanja. Pomračenje Sunca u znaku Ribe u februaru ukazaće vam novu priliku. Vaša planeta Neptun preklopiće se sa Suncem. Ukoliko je spoljašnji svet u rasulu, vi ćete videti kroz maglu i bićete svetionik koji će ljudima pomoći da shvate šta je najbolje. Jupiter će većinu godine provesti pod znakom Vage i biće veoma moćan. Započeće godinu nasuprot Urana u znaku Ovna, što će ograničiti vaše najluđe želje. Kada Sunce uđe u znak Ribe u februaru, Jupiter će biti nasuprot Urana, ali sada je i Mars u znaku Ovna umešan. Ishitreni postupci ili impulsi će biti prepoznati na vreme. Uložite više kreativne energije u konstruktivnije kanale. Kada Sunce uđe u znak Ribe, sećanja i stare emocije će ponovo oživeti. Zaustavite se ako primetite da se vraćate starim lošim navikama i iskoristite ono čemu vas je prošlost naučila.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta