Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni poslovni horoskop

Ovan

Može doći do prekretnice u vašoj karijeri oko 9. jula. Povišica, unapređenje ili primamljiva pozicija mogu vam biti dodeljeni početkom meseca. Ukoliko vam bude bilo dodeljeno rukovodeće mesto, bićete u prilici da pokažete svoj pun potencijal. Moraćete da ugasite servise i proizvode koji ne donose zaradu. Duboko udahnite, ostanite mirni i nastavite da se fokusirate na svoj krajnji cilj: zdravije poslovanje koje donosi veći profit. Dobićete inspiraciju da razvijete novi proizvod oko 23. jula. Nadređeni neće biti ubeđeni vašom idejom, pa je na vama da je non-stop promovišete.

Bik

Završićete sa poslovnim putem ili pravnim problemom oko 9. jula. Rešavanjem ovog problema, steći ćete slobodno vreme koje možete posvetiti započinjanju novog poslovnog projekta. Nemojte se obeshrabriti ukoliko nemate dovoljno iskustva u tome. Ukoliko vam je potreban kurs, vaš poslodavac će vam ga rado prirediti. Započinjanje kućnog biznisa je ozbiljna mogućnost oko 23. jula. Imate prirodan instinkt za luksuzna dobra. Pružanje egzotičnih proizvoda zahtevnim kupcima i zadovoljavanje njihovih sofisticiranih ukusa za vas će biti izazov i uživanje.

Blizanci

Vaši napori na poslu će biti izrazito uspešni 9. jula. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vam bude dodeljen bonus. Imate talenat kada je trošenje novca u pitanju, pa ukoliko budete kritikovani za prevelike troškove, budite sigurni da vaš sagovornik ne razume potrebu za iskusnim osobljem i kvalitetnim materijalom. Oko 23. jula, bićete zauzeti spremanjem za novi projekat. Ovo može biti trka sa vremenom, pošto vam je dat izuzetno kratak rok. Što organizovaniji budete, to ćete pre dostići svoj cilj.

Rak

Partnerstvu će doći kraj oko 9. jula. Rad sa iskusnim kolegom je bio od velike pomoći. Sada ste spremni da nastavite sami. Ponekada ćete se osećati ranjivo bez svog saradnika, ali ukoliko odbacite svoje strahove, uspećete da izvršite svaki zadatak. Vi ste rođeni vođa koji ima sve što mu je potrebno za uspeh na svom raspolaganju. Uzbudljiva prilika za sticanje novca pojaviće se oko 23. jula. Svaki posao koji podrazumeva zabavu biće naročito isplativ. Moraćete da budete brzi na tržištu. Nemojte se plašiti da se susretnete sa zastrašujućim rivalom.

Lav

Odahnućete olakšanjem kada budete završili sa zahtevnim projektom oko 9. jula. Ovo je razlog za slavlje. Zbog impresivnih rezultata na ovom zadatku, dobijaćete mnogo bolje zadatke u budućnosti. Ukoliko osećate da ste prerasli svoj posao, ovo je prilika da se prijavite za prestižniji. Poznata kompanija će vas rado prihvatiti. Imaćete priliku da pokažete svoje kreativne sposobnosti 23. jula. Ovo je odličan trenutak da odete na razgovor za posao ili se prijavite na konkurs.

Devica

Profesionalni rizik može vam se isplatiti 9. jula. Bilo bi mudro da izađete iz dosadašnjih okvira početkom meseca. Hrabar rizik može sa sobom nositi veliku isplatu. Takođe, zaslužiće poštovanje vaših nadređenih, kao i kolega. Ukoliko osvojite nagradu, izložite je na vidljivom mestu. Vaše samopouzdanje će se rabuktati svaki put kada je budete videli. Prilika da radite iza scene može se pojaviti oko 23. jula. Sposobnost da razvijete kreativan projekat u tajnosti će pokazati ono najbolje u vama.

Vaga

Dobićete dosta zadovoljstva ukoliko se suprotstavite siledžiji na poslu 9. jula. Ljudi često pomešaju vašu pristojnost i uljudnost sa ličnom slabošću. Ništa nije dalje od istine od ovoga. Ukoliko se suprotstavite, svi koji su mislili da vas zaplaše naučiće važnu lekciju. Bićete podstakunit da se priključite profesionalnoj organizaciji oko 23. jula. Pridruživanjem ćete proiširiti svoju društvenu mrežu, a nove kontakte možete iskoristiti za privlačenje kreativnih zadataka za kojima žudite.

Škorpija

Postaćete dosta popularni početkom meseca zbog dobro obavljenog zadatka. Nemojte biti iznenađeni ukoliko se budete našli u časopisu ili profesionalnom listu oko 9. jula. Zahvaljujući tome, više kompanija će vam ponuditi posao. Promena karijere oko 23. jula je velika mogućnost. Možete ugrabiti odličnu poziciju u poznatoj firmi. Biće zanimljivo raditi sa ozbiljnijim klijentima koji imaju mnogo više novca.

Strelac

Izdašan bonus može vam stići oko 9. jula. Osećaj uživanja u plodovima svog rada je nezamenjiv. Iskoristite neke od ovih prihoda da podignete svoj profesionalni profil. Bilo da to znači da pokrenete sopstvenu internet stranicu ili unapredite svoj kompjuter ili telefon. Najvažnije je da uložite u uspeh u karijeri. Možete pronaći klijenta u inostranstvu oko 23. jula. Održavanje ovog odnosa zahtevaće dosta truda sa vaše strane. Naučite što više možete o kulturi novog klijenta. Ovo znanje će biti od pomoći kada budete pregovarali o budućim ugovorima i širenju vaše saradnje.

Jarac

Uspećete da se uzdignete na svom radnom mestu početkom meseca. Dani oko 9. jula biće označeni slavljem u vaše ime. Ukoliko napuštate poziciju na kojoj ste godinama bili, nemojte prebrzo otići na novu. Mnogo ćete bolje proći ukoliko provedete neko vreme razmišljajući o tome šta želite da radite sledeće nedelje. Oko 23. jula, očekujte bonus za dobro obavljen posao. Iskoristite ovaj novac da sebi priuštite luksuzan odmor na kraju meseca. Zaslužili ste ga!

Vodolija

Možete doći do važnih informacija oko 9. jula. Sa zvaničnom odlukom, bićete u stanju da spojite sve krajeve na zahtevnom projektu. Vaš poslovni stav će zadiviti vaše saradnike. Nemojte se iznenaditi ukoliko vam neko ponudi da se pridružite poslovnoj grupi oko 23. jula. Rad sa osobama koje imaju dosta poslovnih veza može biti dosta isplativ. U ovom periodu, radije ćete raditi iza scene i daleko od javnosti. Ovo partnerstvo pružiće vam mnogo iskustva, jer se dosta razlikujete od svojih saradnika.

Ribe

Obratite pažnju na dane oko 9. jula, kada se grupni projekat bude privodio kraju. Postoji velika šansa da ćete biti imenovani za najvrednijeg zaposlenog. Vaše kolege će ceniti vašu sposobnost da saslušate sve strane priče i smislite sveobuhvatno rešenje. Vaš flaksibilan prilaz problemima je stvorio harmoničnu atmosferu i odlične rezultate. Oko 23. jula biće vam dodeljen projekat koji će podstaći vašu kreativnu stranu. Bićete primorani da radite napornije nego ikada da bi ste zadovoljili ovaj visok standard. To vas neće toliko uzdrmati. Uživaćete u izazovu i stimulišućem radu.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta