Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni poslovni horoskop

Ovan

Kreativan projekat će uroditi plodom 1. januara, čineći vaš posao emotivno zadovoljavajućim i prijatnim. Pun Mesec će privući još više prilika da pokažete svoje umetničke sposobnosti. Uran će se naći u vašem znaku 2. januara, što će vam pomoći da steknete priznanje za svoje veštine. Potrudite se da se izdvojite od svoje konkurencije početkom meseca. Može vam stići veoma privlačna ponuda za posao 16. januara, za vreme Mladog Meseca. Krajem meseca, privešćete kraju projekat u kome ste uživali, što je zasluga pomračenja Meseca koje će se odigrati 31. januara.

Bik

Pozitivna reakcija na vaše društvene veštine može stići 1. januara, zahvaljujući komunikativnom punom Mesecu. Početak meseca obeležiće priznanje vaših veština. Venera će se preklopiti sa Plutonom 9. januara, nagoveštavajući poslovna putovanja. Spremite svoj pasoš i spakujte svoje torbe! Pomračenje Meseca 31. januara može doneti dosta emotivnih nagrada, kao i finansijski bonus. Vaša sposobnost za stvaranje tople i prijatne atmosfere na radnom mestu može biti nagrađena.

Blizanci

Početkom meseca ćete dobiti bonus za dobro obavljen posao, što je svakako dobrodošlo. Takođe se može desiti da budete unapređeni na poziciju sa višim primanjima i većim zaduženjima, što vama nikako neće predstavljati problem. Sredina meseca je odličan trenutak da podnesete izveštaj o troškovima, povećate svoje doprinose vašem penzionom planu, kao i da iskoristite priliku da učestvujete u grupnom projektu. Zahvaljujući Mladom Mesecu, oko 16. januara može se javiti nov i svež izvor novca. Pomračenje Meseca 31. januara može doneti iznenađujuće vesti o odlasku nekog od vaših kolega.

Rak

Godina će početi sa Mesecom u vašem znaku, što predstavlja odličnu priliku da napravite veliki pomak u vašoj karijeri. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vam ponude nagradu ili unapređenje. Uran će započeti svoje direktno kretanje 2. januara, što će vam doneti nova i uzbudljiva zaduženja. Mlad Mesec 16. januara spremiće vas za moćno partnerstvo. Iskoristite ovu priliku da radite sa osobom koja ima impresivan spisak profesionalnih dostignuća. Kraj meseca može vam doneti unapređenje i uzdizanje na višu poziciju sa većim finansijskim primanjima.

Lav

Nakon dužeg vremena rada iza scena, pun Mesec 1. januara pružiće vam priliku da izađete iz senke. Sunce će se naći pod uglom od 90 stepeni sa Uranom 14. januara. Oduprite se potrebi da izazovete poštovanog eksperta sredinom meseca ili možete platiti visoku cenu. Biće vam mnogo bolje za vreme punog Meseca 16. januara. Može vam bit dodeljen zahtevan projekat koji će zahtevati od vas da mu se u potpunosti posvetite. Pomračenje Meseca 31. januara može vam pomoći da dobijete nova zaduženja, a postoji i mogućnost da čak skroz promenite svoje radno mesto.

Devica

Pun Mesec 1. januara će vas pronaći u zanimljivom grupnom projektu. Plodovi vašeg rada će biti pozamašni. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vas proglase za najvažnijeg člana. Vaše konstruktivne kritike će biti veoma cenjene. Zahvaljujući veselom Mladom Mesecu 16. januara, posao će više delovati kao igra i imaćete prilike da pokažete svoje kreativne sposobnosti. Pomračenje Meseca 31. januara dovodi kraju period zbunjenosti, dozvoljavajući vam da zauzmete centralno mesto među svojim kolegama sledećeg meseca.

Vaga

Možete doći do vrhunca u dosadašnjoj karijeri 1. januara, zahvaljujući pozitivnom punom Mesecu. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vam bude dodeljen bonus ili unapređenje. Neobično partnerstvo može se javiti oko 2. januara, zahvaljujući Uranu koji nastavlja svoje direktno kretanje. Ovaj savez će se možda uzdrmati oko 13. januara, kada Venera bude bila pod uglom od 90 stepeni sa Uranom. Budite strpljivi i imajte razumevanja. Mlad Mesec 16. januara može prebaciti vaše radno mesto u vaš dom, što je prijatna promena. Pomračenje Meseca 31. januara privešće naporan projekat kraju. Vreme je da se opustite!

Škorpija

Početkom meseca, položićete profesionalni test sa najvišim ocenama. Nakon sticanja važnih veština, dobićete priliku da prikažete znanje koje ste prikupili. Sunce će se susresti sa Plutonom 9. januara, što je odličan trenutak da zatražite povišicu za svoje zalaganje. Mlad Mesec 16. januara je idealan za pokretanje promotivne kampanje, traganje za novim poslom ili podizanje profesionalnog sajta. Ukoliko osećate da profesionalna putanja kojom sada idete nije ono što stvarno želite, vreme je da je promenite.

Strelac

Zahvaljujući punom Mesecu 1. januara, moguć je bonus, unapređenje ili velikodušan poklon početkom meseca. Mlad Mesec 16. januara privlači uzbudljive prilike za sticanje novca. Prihvatanje ovih projekata će vam pružiti više novca za luksuz za kojim žudite. Mars će se naći u vašem znaku 26. januara, čineći vas odlučnijim nego ikada da se krećete napred. Iskoristite ovu priliku da se prijavite za poslove, odete na razgovore ili pokrenete promotivnu kampanju. Pomračenje Meseca 31. januara može vam omogućiti dosta profesionalnog uspeha.

Jarac

Poslovno partnerstvo će uroditi plodom 1. januara. Nemojte biti iznenađeni ukoliko budete primili čestitke za vaš kreativni doprinos. Sunce i Pluton će se preklopiti u vašem znaku 9. januara, dopuštajući vam da napredujete na poziciju od većeg značaja. Iskoristite ovu priliku da zatražite unapređenje, započnete sopstveni biznis ili počnete potragu za poslom iz snova. Mlad Mesec 16. januara može označiti nov početak za vas. Izađite i proslavite ga sa svojim voljenima. Pomračenje Meseca 31. januara donosi kraj vašem finansijskom ugovoru, dajući vam priliku da potražite bolje uslove na drugom mestu.

Vodolija

Vaš talenat timskog igrača će biti nagrađen 1. januara, kada pun Mesec bude sijao na nebu. Uran će nastaviti sa svojim direktnim kretanjem 2. januara, čineći upoznavanje sa važnim ljudima lakim. Mlad Mesec 16. januara podstaćiće vas da najzad rešite sve obaveze koje ste zanemarivali u prošlosti. Sunce će se naći u vašem znaku 19. januara, čineći to odličnim trenutkom da zakažete razgovor za posao, održite profesionalne prezentacije i promovišete se. Pomračenje Meseca 31. januara donosi kraj poslovnom prijateljstvu, čineći vas slobodnim da potražite bolje poslovne saveze.

Ribe

Kreativan projekat će biti odlično prihvaćen 1. januara, zahvaljujući energičnom punom Mesecu. Prilika za sticanje novca koju ste propustili se može vratiti u život 2. januara, kada Uran bude nastavio sa svojim direktnim kretanjem. Mlad Mesec 16. januara je idealan za pridruživanje profesionalnoj organizaciji ili prisustvovanje radnoj konferenciji. U ovom periodu ćete sigurno izgraditi jake saveze. Poslovni projekat će se naglo završiti 31. januara zahvaljujući pomračenju Meseca.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta