Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni poslovni horoskop

Ovan

Možda ste zahvaljujući punom Mesecu 1. marta shvatili da ste prevazišli posao na kome se trenutno nalazite. Pronalaženje kreativnije pozicije koja nudi više izazova je odličan cilj. Ostavićete naročito dobar utisak na razgovorima za posao počev sa 6. martom, pa zakažite što više razgovora oko ovog datuma. Možda će vam biti ponuđena visoka pozicija 11. marta, što će vam dozvoliti da u tišini razvijate svoje sposobnosti. Čuvajte se prihvatanja pozicija oko 21. marta, kada komunikativni Merkur započinje svoje retrogradno kretanje, jer može doći do nesporazuma.

Bik

Možda ćete dovesti u pitanje poslovno partnerstvo 8. marta. Ukoliko vam ova saradnja više ne koristi, vreme je da potražite novu. Takođe, postoji mogućnost da vam se vrati stari klijent, značajno uvećavajući vaše prihode. Mlad Mesec 17. označava početak grupnog projekta. Uživaćete u radu sa kreativnim ljudima koji su spremni da rizikuju. Savet koji ste dobili 23. marta je možda loš. Ponekada je bolje voditi se svojim instinktima. Venera će se naći u vašem znaku 13. marta, čineći to odličnim trenutkom za profesionalne prezentacije, razgovore za posao i predstavljanje svojih ideja.

Blizanci

Možda ćete odlučiti da popravite razvnotežu između vašeg poslovnog i društvenog života 1. marta, kada vas pun Mesec bude inspirisao da provedete više vremena sa svojom porodicom. Možda ćete potražiti priliku da radite od kuće. Postoji mogućnost da vas bivši poslodavac pozove da se vratite u njegovu firmu oko 8. marta. Ovo bi bio dobar potez za vas. Prilika da pokažete svoju kreativnost će se ukazati 17. marta. Ovaj posao će biti i dobro plaćen i zanimljiv. Nemojte se posvećivati grupnim projektima oko 22. marta. Merkur će započeti svoje retrogradno kretanje, izazivajući konfuziju.

Rak

Moguće su loše vesti 1. marta, kada pun Mesec bude osvetlio nesporazum iz prošlosti. Srećom, već 5. marta ćete imati priliku da potražite nove mogućnosti, a zaposlenje u reklamnom sektoru je vrlo moguće. Formiranje poslovnog partnerstva je odličan potez, naročito oko 11. marta. Mlad Mesec 17. marta obeležiće uspešan poslovni put.

Lav

Plata koju ste očekivali nije i plata koju ste dobili početkom ovog meseca. Možda ćete dobiti bonus, nagradu ili unapređenje 4. marta zahvaljujući vašem stalnom zalaganju. Da li ste nezaposleni? Nemojte se obeshrabriti ukoliko se budete susreli sa tišinom nakon razgovora za posao između 10. i 13. marta. Prilika da radite na neodređeno će se ukazati oko 17. marta, zahvaljujući Mladom Mesecu. Ovo može biti odlična prilika da steknete nove veštine i poboljšate svoje finansijsko stanje do prilike za stabilnijim prihodima u budućnosti.

Devica

Možda ćete morati da snosite odgovornost za problem koji je nastao na vašem poslu 1. marta, za vreme punog Meseca. Oduprite se iskušenju da prenesete odgovornost dalje na nekoga drugog. Prihvatajući odgovornost, imaćete priliku da dokažete da ste pažljiv i sposoban vođa. Neko će vam ponuditi izvinjenje 8. marta, čime će se povratiti vaša profesionalna reputacija. Mlad Mesec 17. marta utabaće put povoljnom poslovnom partnerstvu. Uživaćete u planiranju sa nekime ko je širokih shvatanja i otvorenog uma. Merkur započinje sa svojim retrogradnim kretanjem 22. marta, upozoravajući vas da ne uzimate dodatna zaduženja na poslu. Sačekajte sredinu aprila za dodatna angažovanja.

Vaga

Pun Mesec 1. marta može otkriti uznemirujuću tajnu. Moguće je da vas je jedan kolega lagao već neko vreme. Postoji velika mogućnost da ćete sklopiti poslovno partnerstvo 6. marta. Ovo je odličan trenutak da se udružite sa nekime ko je poznat po svojim veštinama u marketingu. Vaši prihodi mogu usporiti svoje tokove oko 8. marta, pozivajući vas na štednju. Smanjenje potrošnje će biti izuzetno cenjeno od strane vašeg poslodavca. Mlad Mesec 17. marta može doneti ponudu za posao koja uključuje umetničko zalaganje. Ova pozicija će biti mnogo isplativija nego što vam se u početku činilo.

Škorpija

Grupni projekat će se raspasti 1. marta, što je dobar trenutak da usporite i razmislite da li je ipak bolje da nastavite sami. Nove obaveze će se pojaviti na vašem tanjiru oko 5. marta. Ove obaveze će zahtevati da budete kreativniji nego pre da bi ste ih kvalitetno završili. Mlad Mesec 17. marta je idealan trenutak za put. Iskoristite ovu priliku da se odmorite i razmislite o svojim profesionalnim ciljevima.

Strelac

Možete doživeti neuspeh početkom meseca, kada budete obećali više nego što ste u stanju da ispunite. Koliko god da vas boli, bilo bi najbolje da imate ustaljen pristup radu početkom meseca. Jupiter započinje svoj retrogradni ciklus 8. marta, terajući vas da još jednom razmislite o ravnoteži između vašeg poslovnog i društvenog života. Smanjenje vašeg radnog vremena je realna mogućnost. Mlad Mesec 17. marta može vas podstaći da potražite posao koji bi ste mogli da radite od kuće. Ovaj prelaz će takođe usloviti period štednje, naročito oko 23. i 24. marta. Budite spremni na žrtve zarad svoje sreće u budućnosti.

Jarac

Pun Mesec 1. marta može doneti razočaravajuće vesti vezane za neko pravno pitanje. Moguće je da ćete morati ponovo da formulišete svoj poslovni plan. Osmog marta, možda ćete morati da se obratite advokatu sa kojim ste već ranije sarađivali. Primetićete napredak oko 11. marta. Mlad Mesec 17. marta zateći će vas u sred promotivne kampanje. Popravljanje imidža vaše kompanije će biti mnogo uspešnije nego što ste mislili. Pazite da ne povredite osećanja svog kolege 29. marta, kada će ljudi biti osetljivi na kritike.

Vodolija

Nagrade sa važnog posla mogu biti razočaravajuće 1. marta, ali veći novčani priliv možete očekivati već 4. marta, tako da ćete brzo zaboraviti na ovu neprijatnost. Dobićete priliku da radite za kulturnu organizaciju, a vaš šef će vam umanjiti obim obaveza oko 8. marta. Sedamnaestog marta, za vreme Mladog Meseca, ukazaće vam se veoma primamljiva karijerna prilika. Donesite važne poslovne odluke oko 22. marta, kada Merkur bude započeo svoj retrogradni ciklus.

Ribe

Pun Mesec 1. marta može označiti kraj poslovnog prijateljsva. Iako je ovakav prekid saradnje neprijatan, ipak je poželjan. Četvrti mart je odličan trenutak da pokušate da sami napravite ono što ste oduvek hteli. Ukoliko ste ikada želeli da budete samostalan preduzetnik, sada je trenutak da pokušate. Finansijski pregovori će biti veoma važni 5. i 6. marta. Potrudite se da ostanete na vrhu lestvice. Do 17. marta, možete dobiti visoku poziciju, zahvaljujući Mladom Mesecu. Čuvajte se donošenja finansijskih odluka oko 22. marta, kada Merkur bude započeo svoj retrogradni ciklus.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta