Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni poslovni horoskop

Ovan

Kreativan projekat biće priveden kraju oko 6. septembra, zahvaljujući povoljnom punom Mesecu. Ovo je razlog za slavlje. Priznavanje vaših zasluga i doprinosa ovom zadatku popločaće put ka mnogo boljim zaduženjima i zadacima u budućnosti. Rad iza scena je odličan za vas, jer će vam pomoći da razvijete strpljenje. Ovaj kvalitet će vam pomoći u budućim uspesima. Biće vam ponuđen komplikovan posao oko Mladog Meseca 19. septembra. Ukoliko niste sposobni da ga uradite, preporučite sposobnijeg kolegu za taj posao. Ovo će stvoriti dobru karmu koja će vam se uskoro vratiti. Nemojte oklevati da učinite nekome dobru stvar.

Bik

Obavezno prisustvujte konferenciji u prvoj polovini meseca, kada će pun Mesec nagrađivati timski rad. Sklopićete dobra partnerstva na ovom sastanku. Ukoliko osećate kao da ste prerasli ovu organizaciju, zvanično je napustite. Napuštanje grupe daće vam više slobodnog vremena za kreativne poduhvate u kojima uživate. Ne brinite. Prijateljstva koja ste sklopili ostaće jaka i nakon vašeg odlaska. Pružiće vam se prilika da rizikujete oko 20. septembra. Umesto kockanja, održavajte status quo. Nastavite da činite ono što je do sada funkcionisalo.

Blizanci

Veliki uspeh u karijeri doživećete 6. septembra. Bićete nagrađeni zbog vaših kreativnih doprinosa, što je zasluga punog Meseca. Uživajte u ovom momentu pažnje- zaslužili ste ga! Ukoliko ste želeli da započnete svoj biznis, sada je idealan trenutak. Možda rad od kuće nije toliko dobra ideja. Držite svoj lični i svoj profesionalni život odvojenim i uspostavićete veoma zdrav balans. Ukoliko morate da birate između zadatka na poslu i nekog performansa vašeg deteta oko 20. septembra, izaberite ovo drugo. Mlad Mesec u prvi plan stavlja kuću i porodicu u drugoj polovini meseca.

Rak

Pravno pitanje može biti rešeno u vašu korist u prvoj polovini meseca, kada pun Mesec bude tražio pravdu. Ovo će vas podstaći da odete na dugo zaslužen odmor. Promena okruženja će vam i profesionalno prijati. Mnogo je lakše raditi svoj posao kada ste spokojni. Završni dani septembra mogu doneti loše vesti vezane za posao. Možda nećete dobiti tu povišicu ili će odbiti vaš zahtev za posao. Ovo može biti potajno dobra stvar. Pozicija koju tražite ima dosta skrivenih aspekata.

Lav

Možete primiti bonus na početku meseca, kada pun Mesec budeo doneo blagostanje. Iskoristite ovu priliku da uživate. Kada uživate u plodovima svog rada, možete dosegnuti još više ciljeve. Oduprite se iskušenju da radite prekovremeno. To će vas samo izmoriti. Možda ćete biti zaglavljeni na nezahvalnom zadatku oko 20. septembra, kada će Mlad Mesec ograničiti vaše finasijske mogućnosti. Ne samo što će plata biti razočaravajuća, već ćete još i imati posla sa previše zahtevnim klijentom. Postoji velika šansa da ćete čuti prigovore, koliko god dobar posao odradili. Što pre budete završili ovaj posao, to ćete pre ponovo biti srećni.

Devica

Bićete u stanju da ispunite ugovor ili zadovoljite partnerstvo početkom meseca, zahvaljujući povoljnom punom Mesecu. Ispunjavanje ove obaveze stvoriće dosta prostora za druge pozitivne stvari. Vaši uspesi biće zapaženi od strane vaših nadređenih, pa će sigurno uslediti i bolji zadaci. Tajna vašeg uspeha leži u vašoj sposobnosti da predvidite potrebe drugih i da razumete njihove brige. Bićete u prilici da preuzmete drugačiju ulogu oko 20. septembra, međutim, Mlad Mesec isijava negativnom energijom ove godine, pa je možda najbolje da ne prihvatite ovu ponudu. Ne brinite, vaša reputacija neće biti kompromitovana.

Vaga

Veliki posao će se privesti kraju u prvim danima septembra, dozvoljavajući vam da odete na zasluženi odmor. Oduprite se potrebi da prihvatite nov zadatak odmah nakon završetka starog. Ovaj opušten pun Mesec vas podstiče da se odmorite. Tajni razgovori mogu cirkulisati na vašem radnom mestu oko stresnog Mladog Meseca 19. septembra. Klijent koji nije spreman da plati odgovarajuću cenu ili potpiše ugovor nije vredan vašeg vremena. Poslednje što želite je da imate posla sa nekime ko ne poštuje obećanja.

Škorpija

Kreativni uspeh će učiniti da vaša zvezda zasija oko 6. septembra. Ukoliko budete imali priliku da sarađujete sa kompanijom koja je poznata po svojoj inovativnosti, iskoristite je. Uživaćete u ovom poslu, a imaćete i dosta vremena za odmor. Takođe, možda postoje odlične provizije za dečiju pomoć. Sarađivanje sa timom će biti frustrirajuće oko 19. septembra, kada Mlad Mesec bude izazivao konflikte među kolegama. Okršaji među ljudima će možda otežati posao, ali žaljenje neće popraviti situaciju.

Strelac

Donećete zadovoljavajući i ispunjujući karijerni izbor na početku meseca. Lako je postići uspeh kada vaše srce i um funkcionišu u harmoniji. Da li ste razmišljali o prodaji svoje firme? Ovo bi bilo dobro vreme da to uradite. Čuvajte se uzimanja komplikovanog posla, jer ćete se osećati kao da radite pod mikroskopom za vreme Mladog Meseca 19. septembra. Trebalo bi da delite zaduženja sa drugima, a ne da prihvatate još novih.

Jarac

Pozitivan odgovor na kreativan projekat može stići oko 6. septembra. Moćni pun Mesec će pozitivno uticati na vaše samopouzdanje. U prošlosti, niste bili voljni da stavite svoju maštu na test. Sada, nakon ovog uspeha, lakše ćete prihvatati umetničke zadatke. Čuvajte se pravnih problema u drugoj polovini meseca. Izbegavajte zadatke i promene 19. septembra. Ponekada je bolje da smanjite i prihvatite štetu nego da pokušavate da je popravite po svaku cenu.

Vodolija

Očekujte isplatu za dobro odrađen posao oko 6. septembra. Tada će pun Mesec uticati na vaše finansije. Iskoristite ovaj novac da finansirate odmor iz snova. Ukoliko nastavite da radite bez pauze, prestaćete da budete efikasni na poslu. Poseta mora bila bi idealna za prvu polovinu meseca. Ukoliko budete dobili ponudu za promenu radnog mesta oko 19. septembra odbijte je, pošto ovaj Mladi Mesec nije povoljan aspekt.

Ribe

Slava i priznanje su zagarantovani oko 6. septembra, kada budete pohvaljeni za svoj kreativni talenat. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vam dodele visoku poziciju, unapređenje ili nagradu u prvoj polovini meseca. Pun Mesec obasjaće sva vaša dostignuća. Ukoliko ste želeli da budete u umetničkom polju, ovo je vreme da uradite nešto po tom pitanju. Čuvajte se novog partnera oko 20. septembra. Neko ko je spor i komplikovan za rad može vas usporiti. Ne samo što će ovaj takozvani ekspert biti kritičan prema vama, već će se ponašati kao da sve zna. Mlad Mesec saradnju čini izuzetno napornom.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta