Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni poslovni horoskop

Ovan

Postoje realne šanse da ćete profitirati od kreativnog projekta 3. novembra, kada Sunce i Naptun budu bili pod uglom od 120 stepeni. Pun Mesec istog dana ukazivaće na veću platu nego obično. Ukoliko ste bili u potrazi za poslom, ovo je period kada ćete dobiti pozitivan odgovor. Dosta sreće u svetu izdavaštva, prava i turizma imaćete 11. novembra, kada Saturn i Uran budu bili pod uglom od 120 stepeni.

Bik

Pun Mesec 3. novembra pomoći će vam da budete u centru pažnje. Ovo je idealno vreme da potražite nov posao, prikažete svoje talente i predate svoj portfolio. Pronaćićete dosta onih koji će biti zainteresovani za vaše sposobnosti. Iskoristite ovaj zlatni period da napredujete u svojoj karijeri na bilo koji način. Ostvarivanje poslovnog partnerstva može biti izuzetno korisno, a najbolji trenutak da ga formirate biće 18. novembra, za vreme Mladog Meseca. Rezultati će biti zapanjujući.

Blizanci

Pun Mesec 3. novembra nagoveštava da ćete određen period raditi u senci i iza scene. Merkur će 5. novembra otvoriti vrata produktivnim poslovnim pregovorima. Postoji velika šansa da ćete sklopiti ugovor sa novim klijentom u prvoj polovini meseca. Venera i Jupiter će se preklopiti 13. novembra, kada možete očekivati veoma profitabilan posao. Ukoliko ste u potrazi za poslom, najviše sreće ćete imati za vreme Mladog Meseca 18. novembra.

Rak

Grupni projekat će uroditi plodom 3. novembra, za vreme punog Meseca. Za vreme ovog zadatka, steći ćete neke važne veze. Saturn i Uran će biti pod uglom od 120 stepeni 11. novembra, nagoveštavajući neočekivani bonus. Iskoristite ovaj novac kako bi ste unapredili svoje ambicije. Dizajniranje sopstvene internet-stranice može biti veoma dobar potez. Mlad Mesec 18. oktobra može vas podstaći da odete na odmor. Odmor od posla može vas dosta osvežiti, pa ozbiljno razmotrite ovu opciju.

Lav

Pun Mesec 3. novembra će označiti povišicu, unapređenje ili neku vrstu nagrade. Iskorsitite ovu priliku da budete u centru pažnje. Zaslužili ste priznanje za svoj naporan rad i predanost. Započinjanje sopstvenog biznisa nije loša ideja, a idealan trenutak za to je 9. novembar. Mlad Mesec 18. novembra je idealan za uređivanje vašeg radnog prostora. Imaćete priliku da prihvatite veoma kreativan projekat oko 21. novembra.

Devica

Vaše veštine i znanja mogu vam biti od velike koristi početkom meseca. Prihvatanje prilike da održite predavanje, napišete izveštaj ili sastavite prezentaciju je veoma poželjno. Merkur će vam pomoći da 5. novembra ostvarite veliki uspeh na vašem ličnom projektu. Pokušajte da ubedite svog nadređenog da vam omogući da radite od kuće. Mlad Mesec 18. novembra biće usmeren ka ličnom promovisanju. Ukoliko radite samostalno, iskoristite ovu priliku da se reklamirate.

Vaga

Pun Mesec 3. novembra može vas dočekati sa velikim bonusom ukoliko ste dobro odradili posao koji je od vas bio zahtevan. Idealan trenutak da zatražite povišicu ili da se prijavite za novo radno mesto je 7. novembar. Odlična prilika za dodatnu zaradu ukazaće vam se 13. novembra, zahvaljujući preklapanju Venere i Jupitera. Mlad Mesec 18. novembrapodstaćiće vas da namenski trošite svoj novac, kao i da dobar deo uštedite.

Škorpija

Uspešna saradnja može uroditi plodom oko 3. novembra, zahvaljujući punom Mesecu. Moguće je da će vaš partner sastaviti ugovor sa klijentom ili pogoditi odličan posao, što će indirektno koristiti vama. Sunce će biti pod uglom od 60 stpeeni sa Plutonom 9. novembra. Iskoristite ovu priliku da raspravljate o svojim karijernim mogućnostima sa svojim nadređenim. Možda ćete uspeti da izdejstvujete unapređenje. Neobično zaduženje koje ste dobili može popločati put finansijksoj sigurnosti 11. novembra, zahvaljujući Saturnu. Mlad Mesec 18. novembra je idealan za predstavljanje profesionalne prezentacije.

Strelac

Pun Mesec 3. novembra može privući interesantnu poslovnu ponudu. Prihvatite ovu poziciju, pošto ona sa sobom nosi finansijsku sigurnost i emocionalnu satisfakciju. Nemojte oklevati da prihvatite dodatne odgovornosti na poslu 11. novembra, kada Saturn bude bio pod uglom od 120 stepeni sa Uranom. Što budete otvoreniji u širenju svojih zaduženja, to će se više uzdići vaša profesionalna zvezda. Mlad Mesec 18. novembra može vas pronaći na radnom mestu u birokratiji, bolnici, univerzitetu ili državnoj upravi.

Jarac

Završavanje kreativnog projekta možete očekivati oko 3. novembra, za vreme Novog Meseca. Saturn će biti pod uglom od 120 stepeni sa Uranom 11. novembra, čineći veoma mogućom priliku da započnete rad od kuće. Ukoliko već vodite svoju firmu, iskoristite ovu priliku da se proširite na novi komšiluk. Mlad Mesec 18. novembra nagoveštava da ćete imati posla sa profesionalcima koji su fokusirani na svoj cilj. Mars i Pluton će 19. novembra biti pod uglom od 90 stepeni, pa bi trebalo da se klonite sukoba sa autoritetom.

Vodolija

Za vreme punog Meseca 3. novembra bićete veoma zadovoljni ishodom vašeg poslednjeg projekta. Istog dana, Venera i Uran će biti u opoziciji. Obavezno podelite zasluge za ovaj projekat sa kolegama, čak iako ste vi odradili većinu posla. Saturn i Uran će biti pod ugom od 120 stepeni 11. novembra, što će vam dozvoliti da kažete svom nadređenom ono o čemu ste razmišljali. Vaše iskreno mišljenje može rezultirati unapređenjem 18. novembra. Tada će vam Mlad Mesec pomoći da se popnete stepenicama uspeha.

Ribe

Uspećete da postignete izvrstan ugovor 3. novembra, zahvaljujući komunikativnom punom Mesecu. Privatni posao sa strane može vam pomoći da uzdignete karijeru na nove visine. Venera i Neptun će 16. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, pa su velike šanse da ćete imati prilike da odete na poslovni put. Mlad Mesec 18. novembra nagoveštava da je potrebno da ostvarite veze sa klijentima sa drugih kontinenata.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta