Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni ljubavni horoskop

Ovan

Ukoliko ste sami: Flertovanje sa simpatijom će biti veoma olakšano kada Merkur bude nastavio sa svojim direktnim kretanjem 5. septembra. Reči će izlaziti same, a šarm će ih pratiti u stopu. Preklapanje Merkura i Marsa 16. septembra nagoveštava predstojeće romantične situacije, pa ćete imati nešto čemu ćete moći da se radujete u bliskoj budućnosti. Nadajte se najboljem i nemojte se opterećivati razmišljanjem o najgorem. Čak i kada je loše, prilično je dobro. Merkur i Saturn će 25 septembra biti pod uglom od 90 stepeni, što može doneti neprijatnu atmosferu, međutim, vaš stav može promeniti sve. Ukoliko izađete sa nekime razmišljajući o tome kako izlazak neće dobro proći, onda verovatno neće. Za parove:Merkur nastavlja sa svojim direktnim kretanjem 5. septembra, što vam daje zeleno svetlo da verbalno raspravljate o svojoj vezi. Ukoliko se kajete zbog nečega što ste rekli, ovo je trenutak da se izvinite. Preklapanje Merkura i Marsa 16. septembra daće vam dosta mentalne snage i izdržljivosti, pa ćete moći da rešite i komplikovanija romantična pitanja. Radite zajedno na pronalaženju najboljih rešenja. Možda će atmosfera postati pomalo depresivna kada Merkur i Saturn budu bili pod pravim uglom 25. septembra, ali nemojte dozvoliti da to promeni vaše raspoloženje i pogled na stvari.

Bik

Ukoliko ste sami:Imaćete poteškoća sa razaznavanjem ko je iskren a ko nije za vreme opozicije Sunca i Neptuna 5. septembra, a ova zaslepljenost može rezultirati lošim odlukama. Ne možete promeniti prošlost, ali možete da sebi obećate da nećete praviti greške iz prošlosti. Lunarni mesec će se završiti sa punim Mesecom u znaku Ribe 6. septembra, što će vam pružiti priliku da zauvek raskrstite sa prošlosti. Nema vremena za očajavanje. Sunce će ući u znak Vage 22. septembra, stavljajući akcenat na vaš romantični život. Možda ne možete uvek da budete pobednik, ali se uvek možete ponašati kao jedan. Za parove:Opozicija Neptuna i Sunca 5. septembra izbrisaće liniju između fantazija i stvarnosti, pa nemojte donositi ishitrene odluke. Opustite se i sačekajte da se romantični problem završi. Pun Mesec u znaku Ribe privešče kraju lunarni mesec 6. septembra, dozvoljavajući vam da raskrstite sa svim romantičnim problemima. Sunce napušta znak Device i ulazi u znak Vage 22. septembra, donoseći vreme pravde i jednakosti. Budite spremni na kompromis ako se pojave veći problemi.

Blizanci

Ukoliko ste sami:Merkur koji nastavlja svoje direktno kretanje 5. septembra poboljšava komunikaciju sa potencijalnim partnerima, a vaša dovitljivost i spontanost biće na vrhuncu. Nemojte da kažete da ćete poslati poruku ako nećete. Opozicija Marsa i Neptuna 24. septembra otkriće neke interesantne istine, od kojih ste možda bežali. Nesigurnost može biti rezultat opozicije Venere i Neptuna 29. septembra, ali to nije ništa što će vas previše pogoditi. Još uvek možete stići do cilja iako vam put još uvek nije jasan. Za parove:Kada Mars bude nastavio sa svojim direktnim kretanjem 5. septembra, osetićete veliko olakšanje u svojoj komunikaciji. U zadnje vreme ste držali jezik za zubima, ali sada najzad možete reći šta vam je na umu. Opozicija Marsa i Neptuna funkcioniše kao ogledalo vaše veze 24. septembra, pa se možete iznenaditi onime što ćete videti u njemu. Usresredite se na dobro i zanemarite loše. Venera i Neptun će 29. septembra biti u opoziciji, što signalizuje mogućnosti za zbunjenost i neslaganje, što je poslednje što vama i vašem partneru treba. Ukoliko niste potpuno sigurni, nemojte nastaviti.

Rak

Ukoliko ste sami:Mars ulazi u znak Device 5. septembra, dodajući dosta ambicije u vaše ljubavne ciljeve. Niste zadovoljni sa time da sedite na marginama. Umesto toga, ulazite u igru spremni da dominirate nad svojom konkurencijom! Venera i Saturn će 12. septembra biti pod uglom od 120 stepeni što će vama ići u korist, naročito kada ste vi glavni faktor dodatne drame koja će ući u vaš život. Niste "gledajte u mene“ tip, ali možete imati koristi od dodante pažnje. Venera i Uran će biti pod uglom od 120 stepeni 17. septembra, što će učiniti da vaši izlasci budu pozitivni. Izađite sa drugima da bi ste izbegli neprijatne ,,oči u oči“ razgovore koje mrzite. Za parove:Kada Mars bude napustio znak dobroćudnog Lava i bude ušao u znak ozbiljne Device 5. septembra, vremenu za igru dolazi kraj. Znate sve one projekte koje ste zajedno započeli? Sada je trenutak da ih privedete kraju. Venera i Saturn će 12. septembra biti pod uglom od 120 stepeni, što će vašoj ljubavi pružiti više energije, pa ćete možda želeti da pokažete svoju predanost svima. Venera će biti pod uglom od 120 stepeni sa Uranom 17. septembra, utabavajući put novim prijateljstvima i parovima. Dupli ili grupni izlasci nude više zabave nego što mislite.

Lav

Ukoliko ste sami:Vaša ljubav će zasijati kada Mars bude bio pod uglom od 120 stepeni sa Uranom 2. septembra. Venera i Saturn će biti pod uglom od 120 stepeni 12. septembra, što će vas poslati u potragu za sledećom ljubavnom vezom, ali opet, možda će vam prići oni koje ne smatrate opcijama. Da li bi trebalo da razmotrite snižavanje standarda ili da ostanete strpljivi? Pluton nastavlja sa svojim direktnim kretanjem 28. septembra i kako se tama bude podizala, pitaćete se zašto ste bili toliko opterećeni bivšim partnerom. Za parove:Dinamični Mars u vašem živahnom znaku biće pod uglom od 120 stepeni sa Uranom 2. septembra, čineći početak meseca idealnim vremenom da svima pokažete svoju čudnu stranu. Vaš partner zna da ste egzibicionista, pa ga više ništa ne može iznenaditi. Venera u znaku Lava i Saturn će 12. septembra biti pod uglom od 120 stepeni, što će produbiti vašu želju za vezivanjem, pa se spremite da proslavite venčanja i zakažete ceremonije. Vaša pažnja može odlutati s vremena na vreme, ali vaša predanost će uvek ostati jaka. Kada Plutnon bude nastavio sa svojim direktnim kretanjem 28. septembra, vaše prave želje će izaći na površinu.

Devica

Ukoliko ste sami:Mars ulazi u vaš praktični znak 5. septembra, pa vaš romantični fokus postaje mnogo ozbiljniji. Još uvek se možete zabavljati u izlascima, ali više ih smatrate načinom na koji možete da provedete slobodno vreme nego ičim drugim. Venera i Saturn će 12. septembra biti pod uglom od 120 stepeni, što pruža nadu, naročito ukoliko platonski odnos ima potencijala da postane nešto drugo. Zasnivanje ljubavne veze na jakom prijateljstvu je uvek zagarantovan uspeh. Sunce ulazi u znak Vage, što znači da možda želite da se sklonite od obaveza. To ne znači da niste zainteresovani, već da vam treba vreme da razmislite o nekim stvarima. Za parove:Mars napušta znak Lava i ulazi u vaš znak 5. septembra, signalizirajući da je vreme da postanete ozbiljniji po pitanju ljubavi. Možda cepidlačite oko najsitnijih detalja, ali želite ono što je najbolje za vašu vezu. Venera i Saturn će biti pod uglom od 120 stepeni, što će pojačati vašu vezu i predanost i učiniti budućnost mnogo optimističnijom. Kada se jave problemi, okrenite se jedno drugom pre nego što bi ste zatražili pomoć sa strane. Sunce napušta znak Device i ulazi u znak Vage 22. septembra, što vam pruža šansu da se iskupite za lošu procenu iz prošlosti.

Vaga

Ukoliko ste sami:Pun Mesec u znaku nežne Ribe donosi miran kraj lunarnom mesecu 6. septembra, pa je neminovno i pomirenje sa prošlošću. Iako razlog raskida možda još uvek nije jasan, lepo je ne razmišljati o njemu. Osetićete olakšanje kada Sunce bude ušlo u znak Vage 22. septembra, a pronalaženje ljubavi više neće biti najvažnija stvar. Osećate se veoma strplivo kada je u pitanju čekanje prave ljubavi. Kada Merkur i Saturn budu bili pod uglom od 90 stepeni 25. septembra, doći će do poteškoća u ljubavnim igrama, koje će se naći na dnu vaše liste prioriteta. Za parove:Pun Mesec u znaku Ribe 6. septembra označava kompletiranje, pa treba da odlučite šta je to što želite da završite. Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, ostavljajući mesta za bezbroj romantičnih mogućnosti. Sunce ulazi u vaš znak 22. septembra, označavajući mesec neodlučnosti. Pokušajte da se ne opterećujete previše sa balansiranjem obe strane svakog problema, jer ćete tako izgubiti pogled na širu sliku. Merkur i Satutn će 25. septembra biti pod uglom od 90 stepeni, što će baciti mračnu senku na vaš ljubavni život, čineći nemogućim da u potpunosti verujete onome što vam partner govori i obrnuto. Obratite pažnju na govor tela. On govori iskrenije nego reči.

Škorpija

Ukoliko ste sami:Mars u znaku Lava biće pod uglom od 120 stepeni sa Uranom 2. septembra, ističući dosta vaših dobrih osobina. Obično ne volite previše pažnje, ali ovo je trenutak kada vam odgovara. Osetićete olakšanje kada Sunce i Saturn budu bili pod uglom od 90 stepeni 13. septembra, pošto što se shvatili da nemate kontrolu nad ishodima vaših izlazaka, pa je besmisleno nervirati se. Za nekoga ko se oseća bolje kada kontroliše situaciju, ovo može biti interesantno vreme. Opozicija Marsa i Neptuna 24. septembra učiniće da posumnjate da neko nije ono za šta se predstavlja. Na sreću, vi volite dobru misteriju. Za parove:Mars u harizmatičnom znaku Lava i Uran biće pod uglom od 120 stepeni 2. septembra, što će vas učiniti željnim svog partnera. Ukoliko postoji nešto što ste hteli da uradite, iskrostitite momenat. Sunce i Saturn će 13. septembra biti pod uglom od 90 stepeni, što će vas podsetiti na to da ništa nećete upseti da uradite ukoliko nemate voljnog partnera. Vi želite da budete glavni, ali vaša ljubav ne funkcioniše na dugme. Opozicija Marsa i Neptuna 24. septembra staviće u prvi plan skrivene namere, ali će možda biti prekasno kada uspete da ih otkrijete.

Strelac

Ukoliko ste sami:Mars ulazi u znak Device 5. septembra, a vi znate tačno šta da kažete i kome da kažete. Lepo je kada kontrolišete verbalnu igru, naročito ukoliko vam je konkurencija jaka. Primetićete da ništa nije zapisano u kamenu i da se sve menja kada 12. septembra Venera i Saturn budu bili pod uglom od 120 stepeni. Fleksibilnost otvara mnoga romantična vrata, ali bi ne morate da prolazite kroz njih. Sledeći korak je samo vaš izbor. Sve dobija nežniji ton 22. septembra, kada Sunce bude ušlo u znak Vage. Za parove:Moćni Mars napušta znak Lava i ulazi u znak Device 5. septembra, pa nećete biti najbolji govornik početkom meseca. Vi ćete završavati sve na svoj način, ali vaš partner se neće hvaliti drugima kako ste mu slali cveće ili pisali ljubavne poruke. Povezanost će se produbiti i učvrstiti 12. septembra, kada Venera i Saturn budu bili pod uglom od 120 stepeni. Kada Sunce napusti znak Device i uđe u znak Vage 22. septembra, vaš šarm će biti veći nego ikada.

Jarac

Ukoliko ste sami:Početak meseca je pravo vreme da uvidite koje promene morate da donesete. Dobro razmislite o svom ljubavnom životu i glasno sebi recite sa čime niste zadovoljni. Promena je lakša kada kada se glasno opredelite za nju. Kada Venera uđe u znak praktične Device 19. septembra, vaš prilaz izlascima postaće suštinski. Sa čvrstim očekivanim rezultatom, lako ćete usmeriti situaciju u ka njegovom ispunjavanju. Venera će biti u opoziciji sa Neptunom 29. septembra, a vi ćete se zaljubiti u ljubav. Za parove:Kada se Merkur i Mars budu sreli u znaku Lava 3. septembra, treba doneti promene. Napravite spisak par potencijalnih opcija pre nego što napravite prvi korak, pošto ovaj aspekt često ume da ubaci zaokret u poslednjem minutu detaljno osmišljenog plana. Venera ulazi u znak Device 19. septembra, stvarajući okruženje u kome ljubav buja. Što više pazite na baštu, to će više procvetati.

Vodolija

Ukoliko ste sami:Merkur započinje sa svojim direktnim kretanjem 5. septembra i otvara mnogo jasnije kanale komunikacije. Vaš ljubavni život ima dosta koristi od manje grešaka u kucanju i verbalnih nesporazuma. Venera ulazi u znak Device 19. septembra, a vi možete postati vrlo probirljivi. Da li možete da priuštite sebi da izlazite sa jednom simpatijom, a da se rešite svih ostalih? Vreme će pokazati. Zabrinjavajuća opozicija Marsa i Neptuna 24. septembra pokazaće vam gorku istinu, pa ćete možda morati da promenite neke planove. Samo zato što stvari nisu onakve kakve ste mislili da jesu ne znači da nisu dobre. Za parove:Merkur započinje sa svojim direktnim kretanjem 5. septembra, poboljšavajući komunikaciju između vas i vašeg partnera. Šapućite svoja osećanja ili ih glasno proklamujte sa vrha zgrade. U svakom slučaju, lepo je kada ne morate da obraćate pažnju na svaku svoju reč. Biće vas teško zadovoljiti kada Venera bude ušla u znak Device 19. septembra. Pokušajte da se kontrolišete prilikom davanja kritika ili saveta. U suprotnom, možete napraviti problem i nesigurnost kod svog partnera. Mars i Neptun će 24. septembra biti u opoziciji, zbog čega ćete možda videti ono što niste želeli.

Ribe

Ukoliko ste sami:Pun Mesec u znaku Ribe 6. septembra bi trebalo da vam pomogne da povežete kraj sa krajem. Ponekada vi morate da budete negativac, ali vaša jaka reputacija kao dobre osobe će vam pomoći da se lakše suprotstavite romantičnim neprijatnostima. Sunce ulazi u znak Vage 22. septembra, ali neodlučnost stoji između vas i ljubavnog blagostanja. Okršaj između Venere i Neptuna 29. septembra ne pomaže, pošto usput možete izgubiti svoje čežnje i žudnje. Budite pažljivi prema sebi kao što ste pažljivi prema drugima. Za parove:Pun Mesec u znaku Ribe pomoći će vam da zatvorite poslednje ljubavno poglavlje 6. septembra, ali samo zato što se završilo ne znači da nemate dosta uspomena koje ćete pamtiti. Čista situacija znači da se možete radovati nečemu novom. Sunce napušta znak Device i ulazi u znak Vage 22. septembra, ispunjavajući sledeći mesec sa zabavnim aktivnostima i timskim planiranjem. Venera će se susresti sa Neptunom 29. septembra, dodajući još zbunjenosti u vaš već komplikovan ljubavni život. Sačekajte da se ovaj haos stiša pre nego što budete napravili sledeći korak.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta