Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni ljubavni horoskop

Ovan

Ukoliko ste sami:Logika će biti glavna za vreme punog Meseca u znaku praktične Device 1. marta, pa ćete težiti isplativim izlascima sa ciljem da saznate da li vredi izlaziti ponovo sa tom osobom. Nemate koristi od nekoga ko samo traći vaše vreme i ne deli iste životne ciljeve sa vama. Sve postaje neizvesno za vreme 11. marta, kada Mars i Uran budu bili pod uglom od 120 stepeni i kada ćete obraćati malo pažnje na posledice pre nego što budete rizikovali. Iako pažnja nije vaša jača strana, još uvek ćete moći da se zabavljate bez toliko nesigurnih elemenata. Sunce će se naći u vašem znaku 20. marta, čineći da vaše samopouzdanje dostigne nov nivo. Za parove:Pun Mesec 1. marta biće u znaku Device, pa će povezanost između vašeg uma i tela biti veoma jaka. Fasciniraće vas igre rečima, kao i bilo kakva forma neverbalne komunikacije. Dubok razgovor je odlična predigra. Mars i Uran će 11. marta biti pod uglom od 120 stepeni, pružajući vam priliku da uradite nešto nesvakidašnje. Vaša zona komfora je izuzetno široka i u njoj je sve dozvoljeno, pa će njeno dodatno širenje doneti neke veoma upečatljive momente! Varnice će leteti kada se Sunce bude našlo u vašem znaku 20. marta. Vi ste agresivan ljubavnik, a vaši hrabri potezi su vaše najjače oružje.

Bik

Ukoliko ste sami:Jupiter započinje svoj retrogradni ciklus 8. marta, dajući vam priliku da se osvrnete na sve ljubavne probleme i ciljeve koje imate. Umesto impulsivnosti, budite strpljivi sve dok vam ljubavna situacija ne bude bila izvesnija. Za vreme 13. marta, kada Venera i Saturn budu bili pod uglom od 90 stepeni, bićete u nedoumici da li da uradite ono što znate da je ispravno ili da poslušate svoje emocije. Morate znati da obe odluke imaju posledice. Ponekada je najbolje izabrati manje stresnu opciju. Merkur započinje sa svojim retrogradnim kretanjem 22. marta, pokazujući vam kakav je haos u stanju da napravi. Loša komunikacija i neprijatnosti u izlaženju su neizbežne, ali najbitnije je kako ćete vi reagovati na njih. Za parove:Jupiter započinje svoje retrogradno kretanje 8. marta, čineći da razmišljate o sebi i analizirate svoju ličnost. Možda je bolje da ovo vreme provedete u samoći nego da tražite pomoć drugih. Venera i Saturn će 13. marta biti pod uglom od 90 stepeni, što najavljuje konflikt između zabave i odgovornosti, međutim, u vašem slučaju obično uvek pobedi zabava. Ipak, uvek ćete imati dozu odgovornosti i nećete dozvoliti sebi da budete previše nesmotreni u svojoj ljubavnoj vezi. Merkur započinje svoje retrogradno kretanje 22. marta, izazivajući velike nesporazume. Pauzirajte sve dok se stvari ne vrate u normalu.

Blizanci

Ukoliko ste sami:Imaćete odličnu priliku da iskažete svoje emocije 4. marta, kada se Merkur i Venera budu preklopili u znaku Ribe. Možda vam neće biti lako, ali osećaćete se mnogo bolje kada budete izneli sve što vam je na srcu. Merkurovo retrogradno kretanje počinje 22. marta, što može pokvariti vaše planove i negativno uticati na vaš ljubavni život. Uvek imajte rezervni plan u slučaju da prvi propadne. Više ćete želeti da ostanete u senci nego da inicirate razgovore za vreme preklapanja Venere i Urana 28. marta. Ukoliko budete pažljivo slušali, možete čuti dosta korisnih informacija. Za parove:Merkur i Venera će se preklopiti u znaku Ribe 4. marta, pa će osećanja biti u centru vaše pažnje. Da li bi trebalo da ih izrazite ili da sačekate? Znaćete kada dođe vreme. Markur započinje sa svojim retrogradnim kretanjem 22. marta, donoseći konfuznu i isprekidanu energiju, pa ćete se možda zateći zbunjenim u određenim trenucima. Nemojte pokušavati ništa novo pre nego što rešite postojeće probleme. Venera i Uran će se preklopiti 28. marta, podstičući vas da se primirite. Nepredvidljivi događaji mogu dovesti vašu vezu do tačke pucanja ukoliko dozvolite sebi da vas izbace iz takta.

Rak

Ukoliko ste sami:Sa Jupiterom koji će započeti svoje retrogradno kretanje 8. marta, imaćete priliku da se suočite sa važnim ljubavnim problemom. Onda kada dobro razmislite o stvarima, uvidećete da je vaš udeo u skorašnjem raskidu bio samo test. Da li ste ga položili? Strastvena energija koju će emitovati Mesec u znaku Ribe 16. marta ohrabriće vas da ljubavi priđete sa otvorenim srcem i saosećanjem.Možda ne znate kroz šta je sve vaš potencijalni partner prošao, ali ste ubeđeni da će vaše prisustvo učiniti njegov život boljim. Direktnost je rezultat preklapanja Merkura i Venere 20. marta. Za parove:Temeljno ćete analizirati svoju ličnost kada Jupiter bude započeo sa svojim retrogradnim kretanjem 8. marta. Dok je ova planeta u znaku Škorpije, trebalo bi da poslušate svoj instinkt i pratite svoja osećanja kada je ljubav u pitanju. Mlad Mesec u znaku Ribe 17. marta doneće saosećajnu energiju i kreativnost koja može biti od velike pomoći u rešavanju dugotrajnih ljubavnih problema. Preklapanje Merkura i Urana u znaku Ovna 20. marta može naneti veliki udarac vašoj komunikaciji.

Lav

Ukoliko ste sami:Mesec u znaku Vage 4. maja vas podseća zašto volite da budete sami. Obaveze nisu nešto za čime toliko žudite, pa možete uživati u slobodnom i nekomplikovanom stilu života koji sada vodite. Venera i Saturn će 13. marta biti pod uglom od 90 stepeni, pa ćete izgubiti tlo pod nogama kada je ljubav u pitanju. Shatićete da nije toliko lako dostići ono što želite. Kada vas srce vuče na dve različite strane, možda je najbolje da usporite i razmislite o trećoj opciji. Sunce i Mars će 24. marta biti pod uglom od 90 stepeni, što će izazvati nepotrebnu tenziju, koja jednom kada počne teško može stati. Iako vas privlači drama, ovo je trenutak kada bi trebalo da je se klonite. Za parove:Mesec u znaku Vage 4. marta pružiće vam prostor koji vam je toliko neophodan. Venera i Saturn će 13. marta biti pod uglom od 90 stepeni, pa ćete biti u nedoumici da li da se držite ustanovljenih pravila ljubavnih veza ili da pokušate da zakoračite u nepoznatu teritoriju. Nemojte dozvoliti sebi da odlutate predaleko. Možda je ovo dobar trenutak da oboje još jednom proverite svoja očekivanja. Ostanite staloženi za vreme 24. marta, kada Sunce i Mars budu bili pod uglom od 90 stepeni. Vikanje će samo negativno uticati na ceo argument.

Devica

Ukoliko ste sami:Sa punim Mesecom u vašem znaku 1. marta, imaćete priliku da raskrstite sa svim ljubavnim problemima iz prošlosti i započnete ovaj mesec sa novim listom. Nema ničega lepšeg od svežeg početka. Novo i uzbudljivo poglavlje u vašem ljubavnom životu započinje 20. marta, kada se Sunce bude našlo u znaku Ovna. Iskoristite ovaj aspekt za hrabre poteze, jer kajanje nije Ovnova osobina. Sunce i Saturn će 29. marta biti pod uglom od 90 stepeni, što vas može vratiti par koraka unazad. Nemojte očajavati- to je samo mala prepreka na vašem putu. Za parove:Pun Mesec naći će se u vašem znaku 1. marta, čineći razumevanje osećanja lakim. Mnogo se lakše nosite sa emocijama i svakodnevnim životom onda kada ih razumete. Novi počeci su mogući kada se Sunce bude našlo u znaku Ovna 20. marta, a ostatak meseca će biti idealan za istraživanja i sazrevanje. Postoje prepreke koje morate da prevaziđete 29. marta, kada Sunce i Saturn budu bili pod uglom od 90 stepeni, što će usporiti vaš tempo. To nije toliko loše, jer što brže idete, to ćete teže zaobići opasnosti koje stoje na putu vašoj sreći.

Vaga

Ukoliko ste sami:Ponekada uživate u samačkom životu, ali zaželećete bliskost kada Mesec bude ušao u vaš znak 4. marta. Da li je previše rano da se grlite i ljubite sa novom simpatijom? Nema pogrešnog odgovora. Merkur i Venera će se preklopiti u znaku Ovna 20. marta, što znači da ćete biti vođeni uzbuđenjem i adrenalinom. Vaša navika da izgovorite ono što vam je na umu pre nego što razmislite o tome može biti opasna, ali je takođe muzika za uši pravoj osobi. Venera će biti u znaku Bika 31. marta, privodeći mesec kraju na srećnoj noti. Za parove:Kada Mesec bude prošao kroz vaš šarmantni znak 4. marta, želećete intimnost. Fizička bliskost je idealna, ali i emocionalna veza je odlična ukoliko ste već dugo zajedno i niste u mogućnosti da se sastanete iz nekog razloga. Merkur i Venera će se preklopiti u znaku Ovna 20. marta, što znači da će komunikacija biti izuzetno loša u narednom periodu. Može se desiti da izgovorite veoma grube i nepromišljene reči. Međutim, ovo je privremeno, tako da je bitno da se pripazite šumova na komunikaciji samo par dana. Venera će se naći u znaku Bika 31. marta, kada ćete ponovo međusobno uživati u vašem društvu.

Škorpija

Ukoliko ste sami:Kada Jupiter bude započeo sa svojim retrogradnim kretanjem 8. marta, bićete povučeniji nego obično. Ovo je odličan trenutak da osmotrite situaciju u kojoj se nalazite, da vidite gde se vaš ljubavni život trenutno nalazi i gde bi ste želeli da bude u budućnosti. Mars i Uran će 11. marta biti pod uglom od 120 stepeni, zbog čega ćete praviti nesmotrene poteze i donositi brzoplete odluke. Pokušajte da ovaj nalet brzopletosti pretvorite u nalet sponanosti! Pun Mesec 31. marta u znaku Vage podići će vašu zavodljivost na nov nivo, a efekti će biti itekako vidljivi. Za parove:Jupiter počinje sa svojim retrogradnim kretanjem 8. marta, okrećući vas ka untutra. Pošto ste po prirodi dosta okrenuti ka sebi, možete postati nedodirljivi drugima. Osigurajte se da vaš partner zna da niste tako daleko. Mars i Uran će 11. marta biti pod uglom od 120 stepeni, što je pravi trenutak da se otrgnete pravila koje ste nametnuli sami sebi. Ovakva prilika se ne ukazuje često, pa je najbolje da je sada iskoristite! Vaš partner i vi ćete imati drugačije planove za vreme punog Meseca 31. marta, pa su dogovor i kompromis najvažnije reči tog dana.

Strelac

Ukoliko ste sami:Sunce i Neptun će se preklopiti 4. marta, pa ćete mesec započeti sa dozom kreativne energije. Izlasci koje budete planirali biće u galerijama, muzejima i pozorištima, što će vašoj simpatiji biti naročito privlačno. Merkur započinje svoje retrogradno kretanje 22. marta, limitirajući vašu sposobnost komunikacije, što će svakako uticati na romantičnu atmosferu. Ne možete kontrolisati sve. Zato pokušajte da imate što više razumevanja dok se stvari ne vrate u normalu. Bićete odlučni da dobijete ono što želite u drugoj polovini meseca. Za parove:Sunce i Neptun će se preklopiti 4. marta, doprinoseći saosećajnosti i strasti koja već vlada među vama. Postavljanje granica je takođe deo ovog aspekta, jer bez njih, neko može da vas iskoristi. Merkurov retrogradni period započinje 22. marta, što može uzdrmati vašu vezu. Pokušajte da ostanete mirni i staloženi za vreme haosa koji će vas okruživati u ovom periodu. Sunce i Saturn će 29. marta biti podu uglom od 90 stepeni, postavljajući prepreke na vaš put, ali vi ste ekspert u izbegavanju sudara sa njima.

Jarac

Ukoliko ste sami:Vaš ljubavni svet će obilovati pozitivnom energijom u prvoj polovini meseca, kada Mesec bude bio u znaku Device. Vaš praktičan, logičan pristup problemima će vam pomoći da privedete sva otvorena pitanja kraju i započnete sledeći mesec sa novim listom. Vaš društveni život će biti na vrhuncu 11. marta, kada Mars i Uran budu bili pod uglom od 120 stepeni. Ne želite da radite rizične stvari, ali to ne znači da ne želite da se malo zabavite! Sunce i Mars će 24. marta biti pod uglom od 90 stepeni, što običan izlazak može učiniti veoma stresnim, pa se potrudite da sačuvate svoju pribranost. Malo je toga što ne možete da postignete kada ste hladne glave. Za parove:Pun Mesec u znaku Device 1. marta imaće smirujuć efekat na vas. Volite da stvari uvek privedete kraju da bi ste mogli da započinjete nove bez tereta iz prošlosti. Mars i Uran će 13. marta biti pod uglom od 90 stepeni, donoseći neočekivante prilike u vašem ljubavnom životu. Volite da imate plan, ali sa pravim razmišljanjem, možete se prilagoditi svemu. Sunce i Mars će 24. marta biti pod uglom od 90 stepeni, donoseći vam nove prepreke na ljubavnom planu, ali uz smirenost, možete iskoristiti ovaj pritisak u svoju korist. Ukoliko vaš partner pokuša da vas provocira, nemojte nasedati.

Vodolija

Ukoliko ste sami:Mars i Uran će 11. marta biti pod uglom od 90 stepeni, stvaljajući vas u vaš element. Vaš jedinstven pogled na svet je osobina koju bi svako poželeo, pa se potrudite da je iskoristite najbolje što možete. Sreća i dobro raspoloženje će biti na vašoj strani 13. marta, kada će Sunce i Jupiter biti pod uglom od 120 stepeni. Ovo je odličan momenat da priđete osobi o kojoj razmišljate već duže vreme, kao i uzbudljivim novim simpatijama. Nemojte se plašiti da pokažete svoje namere. Venera će se naći u znaku Bika 31. marta, čime će dodatno rasplamsati vaš ljubavni život! Za parove:Mars i Uran će 11. marta biti pod uglom od 120 stepeni, što vam daje priliku da uradite nešto stvarno nesvakidašnje. Uvek možete hodati dobro utabanom stazom ljubavi, ali sada ćete imati priliku da budete ekscentrični i svoji bez ikakvih posledica, a vaš ljubavni život će imati velike koristi od ove nove doze spontanosti! Sunce i Jupiter će biti pod uglom od 120 stepeni 13. marta, kada ćete se osećati kao da stojite na vrhu sveta. Kada odlučite da pogledate na dobre strane svega, shvatićete da ste mnogo srećniji nego što ste mislili.

Ribe

Ukoliko ste sami:Kada se Neptun i Sunce budu sreli u vašem znaku 4. marta, vaša saosećajnost će se udvostručiti. Sa ovom neverovatnom osobinom, čuvajte se da vas neko ne iskoristi. Pružite svoju ljubav samo onima koji su je zaslužili. Mesec će biti u vašem znaku 17. marta, što će vam doneti nove i uzbudljive ljubavne prilike. Najbolje ćete se slagati sa drugim osećajnim ljudima, pa se potrudite da izbegnete sve cinike. Pun Mesec u znaku Vage 31. marta pomoći će vam da rešite sve ljubavne dileme koje imate. Za parove:Postoji dosta potencijala za emotivno sazrevanje i vaša planeta Neptun će se naći u vašem znaku 4. marta. O svemu ćete dobro razmisliti pre nego što napravite korak, a vaša intuicija i snovi su ono što vas vuče napred. Mlad Mesec u vašem znaku 17. marta ohrabriće vas da rešite svoje probleme empatijom i razumevanjem. Iako nije moguće da se potpuno postavite na mesto vašeg partnera, imate dobru ideju o tome kroz šta prolazi. Pun Mesec u znaku Vage će doprineti neodlučnosti 31. marta, što može biti problem u rešavanju ljubavnih pitanja. Najvažnije je da uvek budete objektivni.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta