Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni ljubavni horoskop

Ovan

Ukoliko ste sami:Bićete inspirisani da porbate nešto novo 3. novembra, kada Sunce i Neptun budu bili pod uglom od 120 stepeni. Umesto da idete napred bez ikakvog plana, obogatite svoj sledeći korak sa maštom i kreativnošću. Ljubav uvek ima koristi ukoliko unapred razmišljate o njoj. Venera će se naći u znaku Škorpije 7. novembra, što će vas začarati ljubomorom i posesivnošću. Ukoliko ćete nekoga optužiti za nešto, budite sigurni da su sve činjenice kojima raspolažete tačne. Merkur će se preklopiti sa Saturnom 28. novembra, što će vas podstaći da komentarišete sa strane. Da li se stvarno moraju spominjati sve te sitne stvari? Za parove:Sunce i Neptun će 3. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, što će vam doneti novu inspiraciju. Ukoliko je pravilno iskoristite, kreativnost može dosta doprineti vašem ljubavnom životu. Venera će se 7. novembra naći u znaku Škorpije, pa ćete postati dosta osetljiviji. Drama nije poželjna u ovom aspektu, pa se potrudite da ne preuveličavate neke stvari. Merkur i Saturn će se preklopiti 28. novembra, budeći osećaj anksioznosti, pa se savetuju aktivnosti koje će vas osloboditi stresa, poput masaže ili treninga.

Bik

Ukoliko ste sami:Kada pun Mesec bude provodio vreme u vašem tvrdoglavom znaku 3. novembra, najzad ćete imati priliku da odbacite svoj zadrti stav. Ukoliko niste u stanju ni sada da se promenite, kada ćete biti? Mars i Pluton će 19. novembra biti pod uglom od 90 stepeni, što će označiti početak borbe za prevlast. Da li vam se čini da se možda previše fokusirate na jedan negativan detalj sa prvog izlaska? Neptun će nastaviti svoje direktno kretanje 22. novembra, vraćajući veru u ljubav. Ne postoji razlog da vaša ljubavna priča nema srećan kraj koji ste želeli! Za parove:Pun Mesec u znaku Bika 3. novembra pružiće vam priliku da pobegnete od svoje tvrdoglavosti. Sada je trenutak da sve privede kraju, pa najzad možete ostaviti svoje nepromenjive stavove iza sebe i zameniti ih nežnijim, saosećajnijim tonom. Mars i Pluton će 19. novembra biti pod uglom od 90 stepeni, što vas podseća da obratite dodatnu pažnju na odnos sa svojim partnerom. Borbe za moć su neminovne, a kompromisi nemogući. Početak direktnog kretanja Neptuna 22. novembra učiniće da lakše verujete u ostvarivanje ljubavnih snova. Nikada nemojte odustati od srećnog kraja!

Blizanci

Ukoliko ste sami:Vaša potreba za mentalnom i fizičkom stimulacijom povećaće se za vreme opozicije Venere i Urana 4. novembra. Vi nikada niste bili fan bilo kakvih ograničenja, pa vas neće zainteresovati oni koji uvek poštuju pravila i koji ne mogu biti spontani. Kada Sunce bude ušlo u znak Strelca 21. novembra, bićete spremni da previdite bilo čije mane. Dok je opuštenost dobra osobina kada je upoznavanje u pitanju, može biti štetna ukoliko ne možete da uočite očigledne potencijalne probleme. Sunce i Mesec će 29. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, što će vas podstaći da pronađete rešenje uprkos svim poteškoćama. Za parove:Venera i Uran će biti u opoziciji 4. novembra, što će čak i najstabilnije veze dovesti u iskušenje. Volite da se prepustite struji, ali čak ni vi nećete moći da pređete preko određenih stvari. Sunce će ući u znak Strelca 21. novembra, budeći u vama želju da se povežete sa nečim većim od vas i vaše veze. Otvorite vrata novim ljudima u vašem životu i dopustite vašem partnerstvu da procveta uz njihovu pomoć.

Rak

Ukoliko ste sami:Kada Merkur bude ušao u znak Strelca 5. novembra, govorićete ono što vam je na umu. Možda ste stidljivi, ali hrabrost koju vam pruža ovaj aspekt čini da se bolje izražavate i pokazujete svoja osećanja. Mlad Mesec u znaku Škorpije 18. novembra pruža svežu perspektivu na skorašnji događaj. Možda vaši postupci ipak nisu imali toliko značaja koliko ste mislili kada je u pitanju propast vaše prethodne veze. Merkur i Uran će 25. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, što će učiniti da vaš pogled postane slobodan svih predrasuda. Za parove:Komunikativan Merkur ulazi u znak Strelca 5. novembra, što će olakšati vaše emocije i učiniti vas komunikativnijim. Najzad ćete moći da kažete partneru ono što ste dugo potiskivali u sebi. Ukoliko postoji nešto što ste dugo hteli da uradite, najbolja prilika za to biće Mlad Mesec 18. novembra. Merkur i Uran će 25. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, čineći da postanete mnogo maštovitiji i snalažljiviji.

Lav

Ukoliko ste sami:Seksualna suptilnost neće biti vaša jača strana kada Venera bude ušla u znak Škorpije 7. novembra. Koja je poenta da budete nedodirljivi ukoliko gorite od strasti ispod toga? Venera i Neptun će biti pod uglom od 120 stepeni 16. novembra, što će vas naterati da se upustite u potragu za pravom ljubavlju, koja će se ispostaviti neuhvatljiva. Nije li to frustrirajuće? Međutim, ne brinite, nećete prestati da verujete da prava ljubav postoji tamo negde. Merkur i Saturn će se preklopiti 28. novembra, a vaše strpljenje biće presudno za vaš ljubavni život tada. Negativnost nije zabavna, ali pomoći će vam da ne ponavljate greške iz prošlosti. Za parove:Venera će ući u znak Škropije 7. novembra, pa nećete imati problema da obavestite svog partnera šta vam je na umu. Očekivanja su velika, a suzdržavanje ne postoji! Otvoren i direktan stav prema vašim težnjama je veoma privlačan. Venera i Neptun će 16. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, stvarajući prostor za fantazije i igru. Merkur i Saturn će se preklopiti 27. novembra, izazivajuići stres oko nečega što niste uradili. Teško je pomiriti se sa propuštenom prilikom, ali pokušajte da se ne brinete previše oko stvari koje ne možete promeniti.

Devica

Ukoliko ste sami:Kada Venera bude ušla u znak Škorpije 7. novembra, vaša osećanja će se pojačati. Još uvek niste najbolji u izražavanju svojih osećanja, ali dosta novih emocija može vas naterati na pravite prvi korak. Vaše komunikativne sposobnosti će se poboljšati za vreme preklapanja Venere i Jupitera 13. novembra, pa ćete u ovom periodu lakše uspostavljati kontakt sa ljudima. Budite otvoreni za sve mogućnosti i pokušajte da ne donosite preuranjene zaključke. Za parove:Kada Venera bude ušla u znak Škorpije 7. novembra, najzad ćete biti u dodiru sa svojom emocionalnom stranom. Fokusirajte se na detalje strastvenog susreta ukoliko vam je prijatnije, ali budite spremni da date nakon što uzmete. Venera i Jupiter će se preklopiti 13. novembra, utičući na ljubomoru i posesivnost, pa se potrudite da ne donesete neke neosnovane optužbe. Da li je moguće da možda niste sagledali situaciju u celosti?

Vaga

Ukoliko ste sami:Za vreme punog Meseca u znaku Bika 3. novembra, bićete zaljubljeni u sam pojam ljubavi! Iako uvek vidite praktičnu stranu ljubavi, vaša upornost će vas nagoniti da jurite za ljudima koji su vam možda i nedostižni. Osamnaestog novembra, Novi Mesec u znaku Škorpije predočiće vam sve greške koje ste do sada pravili u svojim ljubavnim vezama. Šta je ono što želite? Moći ćete da odgovorite na ovo pitanje kada budete shvatili šta je vaš cilj na duže staze. Neptun se vraća svom direktnom kretanju 22. novembra, vraćajući sreću u vaš ljubavni život. Radujte se novim i zanimljivim susretima! Za parove:Pun Mesec u znaku Bika 3. novembra nateraće vas da razmislite o tome šta je to što stvarno cenite. Budite iskreni prema sebi i krenite za onime što želite! Ukoliko ste do sada uvek odlagali podizanje veze na novi nivo, zašto bi ste još čekali? Novi Mesec u znaku Škorpije 18. novembra nateraće vas da odbacite nešto što ne valja i da to zamenite nečim boljim. Kraj retrogradnog kretanja Neptuna 22. novembra udahnuće nov život nekom vašem starom projektu na kome ćete sada zajedno moći da poradite.

Škorpija

Ukoliko ste sami:Volite da postavljate barijere, ali kada Merkur bude ušao u znak Strelca 5. novembra, postaćete opušteniji i voljni da ćaskate. Možete se dosta zabaviti kada se oraspoložite. Preklapanje između Venere u vašem znaku i Jupitera 13. novembra ima brojne pozitivne uticaje na vas. Kada je sreća na vašoj strani, ljubav je i više nego moguća. U narednih nekoliko dana neće postojati slučajnost. Merkur i Saturn će se preklopiti 28. oktobra i tada će sumnje biti u izobilju. Za parove:Kada komunikativni Merkur napusti vaš znak i uđe u znak Strelca 5. novembra, komunikacija postaje lakša. Neodmerenost nikada nije bila u vašem stilu, ali vaš partner uživa u vašim drugim stranama sa vremena na vreme. Sa Venerom i Jupiterom u vašem znaku 13. novembra, privućićete ono što najviše želite. Nemojte se nadati da će se sve rešiti samo od sebe, pošto se još uvek morate potruditi. Stres je ubica ljubavi za vreme preklapanja Merkura i Saturna 28. novembra, pa uradite sve što je u vašoj moći da smanjite tenziju jedno kod drugog.

Strelac

Ukoliko ste sami:Kada se Venera i Uran budu sreli 4. novembra, vaš ljubavni život će poprimiti zanimljivu notu. Nećete imati predstavu šta vam se sledeće sprema, ali nepredvidivost je pola zabave! Venera i Jupiter će se preklopiti 13. novembra, što će učiniti da se udubite u svoje misli i ponovo razmislite o svojim željama i težnjama. Sprovođenje fantazije u delo je lepo samo ukoliko se svi učesnici dogovore oko pravila. Kada Sunce bude ušlo u vaš znak 21. novembra, nećete biti u žurbi da pronađete ljubav. Druženje sa ljudima koji vas smatraju privlačnim je takođe veoma prijatno. Za parove:Opozicija između Venere i Urana 4. novembra čini komplikovanim prepoznavanje vaših emocija. Prihvatite iznenađenja koja donosi nestabilna energija. Venera i Jupiter će se preklopiti u znaku Škorpije 13. novembra, što može doneti ljubomoru i sumnju, zajedno sa zdravim seksualnim apetitom. Kako će se stvari odvijati zavisi samo od vas i vaše kontrole. Sunce će ući u vaš znak 21. novembra, što će obasjati vaš život pozitivnom energijom.

Jarac

Ukoliko ste sami:Pun Mesec u znaku Bika 3. novembra učiniće da se osećate odgovornim, pa nepromišljeni ulazak u novu ljubavnu vezu neće biti u vašem stilu. Ukoliko neko ne želi da vam oda informacije o sebi, verovatno vam neće uspeti. Saturn i Uran će biti pod uglom od 120 stepeni 11. novembra, čineći da cenite naporan rad i disciplinu, ali nećete biti očarani materijalnim. Sunce i Mesec će biti pod uglom od 120 stepeni 29. novembra, što će vam pružiti kratak odmor u kome ćete moći da analizirate svoj napredak u ljubavi. Nemojte žuriti pre nego što napravite sledeći korak. Za parove:Pun Mesec u znaku Bika 3. novembra ohrabriće vas da stavite tačku na staru naviku. Odaberite jednu lošu naviku u vašoj ljubavnoj vezi koju bi ste želeli da promenite i počnite sa njenim rešavanjem. Saturn i Uran će 11. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, što će vas podstetiti da treba da uživate jedno u drugom i u onome što ste, a ne onome što bi želeli da budete. Sunce i Mesec će 29. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, što će vas podstaći da izbegavate konflikt kada god možete.

Vodolija

Ukoliko ste sami:Kada Merkur bude napustio znak Škorpije 5. novembra, možete odahnuti sa olakšanjem. Osećaćete se mnogo prirodnije kada Merkur bude bio u znaku Strelca, kada flertovanje bude poprimilo mnogo opušteniji ton. Mars i Pluton će se naći pod uglom od 90 stepeni 19. novembra, što će staviti pritisak na ljubav u razviću. Neka privatni momenti ostanu privatni, što znači- smanjite objave na društvenim mrežama. Osećaćete se prijatno sa energijom Merkura i Urana koji će 25. novembra biti pod uglom od 120 stepeni. Za parove:Kada Merkur bude ušao u znak strelca 5. novembra, očekujte da će vam promaći dosta detalja u razgovorima. Nemojte biti u žurbi! Mars i Pluton će biti pod uglom od 90 stepeni 19. novembra, što ima potencijal da vam transformiše čitav život. Stvari su bile odlične između vas i vašeg partnera, ali zašto ne bi ste ciljali na prefekciju? Bićete u svom elementu kada Merkur i Uran budu bili pod uglom od 120 stepeni 25. novembra, a vaša originalnost i šarmantnost će biti veoma zavodljive.

Ribe

Ukoliko ste sami:Sunce će se sresti sa Neptunom 3. novembra, čineći vas pasivnim. Vi ne volite da osuđujete druge ljude, pa nikoga nećete otpisati kao mogućeg partnera. Za vreme 16. novembra, osećaćete veliku privlačnost ka produhovljenosti, pa će vaš sledeći partner najverovatnije biti veoma progresivan. Za vreme preklapanja Marsa i Saturna 28. novembra, vaše raspoloženje će biti promenjivo, ali ne bi trebalo da previše brinete o tome. Prepustite se nepredvidivoj ljubavi! Za parove:Sunce i Neptun će 3. novembra biti pod uglom od 120 stepeni, što će učiniti da vaša kreativnost procveta i pomoći će vam da sagledate mnoge stvari iz šire perspektive. Cenite male stvari jedno kod drugoga dok budete planirali velike stvari za budućnost. Venera i Neptun će 16. novembra biti pod uglom od 120 stepeni i tada se sve vaše fantazije mogu ostvariti, dok god imate dobru komunikaciju sa svojim partnerom. Merkur i Saturn će se preklopiti 28. novembra, što će doneti nervozu zbog nedovršenih poslova u vašu svakodnevnicu, ali nemojte se previše opterećivati oko toga. Osećanje krivice neće rešiti ništa.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta