Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni ljubavni horoskop

Ovan

Ukoliko ste sami: Kada Venera bude ušla u znak Blizanaca 4. jula, znaćete šta da kažete, kome da kažete i kada da kažete! Drugim rečima, nećete imati problema u flertovanju i improvizaciji. Bićete razočarani oko 17. jula, kada budete saznali istinu o svojoj simpatiji. Bolje je što ste saznali sada i što niste nastavili da trošite svoje vreme i energiju uzalud. Mars će 20. jula biti u znaku ekstrovertnog Lava, pa ćete se lako uzrujavati. U svojoj potrazi za partnerom, fokusirajte se na ljude sa kojima ćete moći da trčite na duže staze. Za parove:Venera ulazi u znak komunikativnih Blizanaca 4. jula, podstičući pikantna dopisivanja i sugestivne poruke. Iskoristite svoje reči da zavedete, zadirkujete i privučete! Venera i Neptun će 17. jula biti pod uglom od 90 stepeni, što će izazvati konfuziju koja može stvoriti više pitanja nego odgovora. Nemojte da dozvolite da donesete ishitrenu odluku pod pritiskom. Mars će ući u znak Lava 20. jula, što će vas učiniti egocentričnim narednih šest nedelja. Možda ćete početi da zahtevate poštovanje od svog partnera i, ukoliko ga ne dobijete, postati ljuti i živčani. Kada ste odlučili da se svet okreće samo oko vas?

Bik

Ukoliko ste sami:Venera i Uran će se preklopiti 3. juna, pa ćete moći da uživate u jačem romantičnom plamenu. Nikada ne znate da li ćete osetiti neverovatno jaku hemiju sa nekim novim, pa budite spremni. Merkur će 6. juna biti u znaku Blizanaca, pa će vaše sposobnosti u flertovanju biti na visokom nivou. Mig ili osmeh biće ono što je potrebno da bi ste zapečatili dogovor. Pluton i Merkur će biti jedan naspram drugog 29. juna, što može loše uticati na tok izlaska, naročito ukoliko oboje insistirate da ste u pravu. Nemojte razmišljati samo o negativnim stvarima kada se razgovor bude završio. Za parove:Venera i Uran će se preklopiti 3. juna, što će zapaliti dosta varnica. Ne možete biti sigurni u to štoa vas čeka, ali deluje zanimljivo i novo. Merkur ulazi u znak Blizanaca 6. juna, jednog od svojih najomiljenijih znakova. Komunikacija je slobodna i laka, a konverzacije između vas i vašeg partnera nije zategnuta. Pluton i Merkur će biti jedan naspram drugog 29. juna, što odiše negativnošću. Ukoliko odlučite da kažete šta stvarno imate na umu, možete zažaliti zbog toga. Potrudite se da sve ostane pristojno dok atmosfera ne postane lakša.

Blizanci

Ukoliko ste sami:Venera će 4. jula biti u vašem znaku, što će komunikaciju učiniti laganom i prijatnom, idealnom za upoznavanje novih ljubavi. Izgovaranje pravih reči u pravim trenucima može biti od odsudnog značaja. Pun Mesec će 9. jula biti u znaku Jarca, pa komunikacija može postati previše ozbiljna. Smeh je najbolji za probijanje leda, pa bi njegovo zanemarivanje bila velika greška. Sunce i Mars će 26. jula biti u znaku Lava, što će stvoriti osećaj užurbanosti. Dobre stvari dolaze onome ko čeka. Za parove:Venera će se odmarati u vašem znaku šest nedelja, počev od 4. jula, pa će vaše umeće u flertu biti odlično. Nikada vam neće zafaliti reči, a probleme u komunikaciji možete zaboraviti u bliskoj budućnosti. Pun Mesec u znaku Jarca 9. jula uneće preko potrebnu ozbiljnost u vašu vezu. Ukoliko možete da ostanete fokusirani, napravićete velika poboljšanja. Sunce i Mars će se naći u znaku Lava 26. jula, stvarajući odlično okruženje u kome možete da ostvarite želje svojim postupcima. Nemojte čekati da dobijete ono što želite.

Rak

Ukoliko ste sami:Tragate za savršenim partnerom, ali za vreme 5. jula, kada Sunce i Jupiter budu bili pod uglom od 90 stepeni, bićete razočarani iz nekog razloga. Da li ste preveliki kritičar, ili zaslužujete više nego što dobijate u zadnje vreme? Duboko u sebi znate odgovor. Merkur i Saturn će 19. jula biti pod uglom od 120 stepeni, što će vas podstaći da iskreno sagledate svoj ljubavni život i shvatite kako stvari stvarno stoje. Ovakva otkrovenja nisu uvek prijatna, ali su neophodna da bi ste sazreli. Vaša osećanja će lako biti povređena kada Venera bude bila u vašem znaku 31. jula. Nemojte sve shvatati lično. Za parove:Za ples je potrebno dvoje, ali ne dobijate saradnju koju bi ste želeli od svog partnera za vreme 5. jula, kada Sunce i Jupiter budu bili pod uglom od 90 stepeni. Da li su vaši zahtevi previše visoki, ili je performans vašeg partnera previše loš? Moguće je da je u pitanju kombinacija oba, što je najgori mogući scenario. Merkur i Saturn će 19. jula biti pod uglom od 120 stepeni, što će vam pomoći da sve stavite u svoju perspektivu. Sve iluzije koje ste imali u svojoj vezi sada će nestati. Vraćanje u stvarnost je potrebno i korisno sa vremena na vreme. Venera ulazi u vaš znak 31. juna, što u prvi plan stavlja predanost partneru. Volite predvidivost.

Lav

Ukoliko ste sami:Imate interesantne i nove ideje vezane za ljubav za vreme 4. jula, kada Merkur i Uran budu bili pod uglom od 90 stepeni, međutim, imaćete probleme u ispunjavanju ovih ideja. Nemojte obećavati više nego što možete da pružite, jer ćete tako učiniti da vaša simpatija stekne utisak da vi vodite samo ka razočarenju. Venera i Jupiter će se preklopiti 18. jula, pa ćete biti željni da probate nove stvari. Sunce i Mars će se susresti u znaku Lava 26. jula, što će vam dati hrabrost da ponovo pitate nekoga da izađete. Za parove:Merkur i Uran će 4. jula biti pod uglom od 90 stepeni, što ukazuje na probleme u komunikaciji, pa bi trebalo da se čuvate nesporazuma. Nećete biti preterano vešti sa tehnologijom, pa se preporučuje razgovor uživo ili izlazak bilo kakve vrste. Kada Venera i Jupiter budu bili pod uglom od 120 stepeni, imaćete probleme sa postavljanjem granica, pa nećete znati da preterujete sve dok ne bude kasno. Ukoliko je previše vremena koje provodite zajedno problem, razdvojite se na kratko. Sunce i Mars su u harmoniji sa vašim znakom 26. jula, što će učiniti da lako dobijete ono što želite.

Devica

Ukoliko ste sami:Ljubav je koncept koji prevazilazi seks i romantiku za vreme 5. jula, kada Sunce i Neptun budu bili pod uglom od 120 stepeni. Vi na ljubav gledate kao na najveći prikaz predanosti i poštovanja i ne možete se zadovoljiti ni sa kime ko nije vaša srodna duša. Sunce ulazi u znak Lava 22. jula, što vam daje samopouzdanje da priđete ljudima za koje ste mislili da su iznad vašeg reda. Skroz je drugačiji osećaj kada je odgovor ,,da!“ Merkur ulazi u vaš znak 25. jula, što vam pruža sposobnost logičke i organizovane komunikacije. Vaše tehnike u flertovanju možda nisu najbolje, ali dobro obavljaju posao. Za parove:Sunce i Neptun će 5. jula biti pod uglom od 120 stepeni, što će vam pomoći da kreativno izrazite svoju ljubav, što nije nešto što je vama prirodno. Pokušajte da pratite svoju intuiciju u vezi romantičnih gestova. Sunce koje će 22. jula ući u znak Lava učiniće da žudite za više komplimenata i pažnje. Dajte svom partneru malo vremena da se privikne na nove okolnosti pre nego što potražite pažnju kod nekog drugog. Merkur ulazi u znak Device 25. jula, gde se oseća kao kod kuće. Ne postoji pogrešan način da izrazite svoju ljubav.

Vaga

Ukoliko ste sami:Kada Venera bude ušla u znak Blizanaca 4. jula, vaše umeće u govoru popločaće put vašeg uspeha. Pametno je seksi, a vi izgledate veoma intelignetno! Teško ćete kontrolisati svoju nervoznu energiju za vreme 17. jula, kada Mars i Uran budu bili pod uglom od 90 stepeni, pa vam može izleteti nešto neprimereno na prvom izlasku. Nikada nije kasno da se oporavite i ispravite, ali potrudite se da ne dozvolite da neprijatnost traje dugo pre nego što je ispravite. Za parove:Komunikacija postaje uzbudljivija 4. jula, kada Venera bude bila u znaku Blizanaca. Šaputanje eksplicitnih fantazija na uvo vašeg partnera dok ste na nekom javnom mestu može biti veoma uzbuljivo i provokativno. Mars i Uran će 17. jula biti pod uglom od 90 stepeni, što može doneti neprijatnosti, ali ponekada je neophodno da se stvari malo uzdrmaju da bi počele da se kreću u pravom smeru. Spremite se za nepredvidivu turbulenciju koja vas može dovesti do bolje pozicije. Venera i Saturn će biti jedno naspram drugog 24. jula, što će izazvati čudnu tenziju u vašoj vezi, a na vama je da joj pronađete razlog.

Škorpija

Ukoliko ste sami:Reči ne znače uvek ono što mislite, naročito za vreme 4. jula, kada Merkur i Uran budu bili pod uglom od 120 stepeni, pa bi uvek posle poruka trebalo da usledi i pravi razgovor. Loša komunikacija i ljubav se ne mešaju. Merkur i Saturn će 19. jula biti pod uglom od 120 stepeni, što će vam pružiti pravu sliku i izbistriti vaš pogled, pa ćete moći da vidite ono što drugi ne mogu. Venera će se 31. jula naći u znaku Raka, što će uneti dosta osećanja u vaš život. Za parove:Diskusija koju niste mogli da dešifrujete, naročito ukoliko ste se osećali previše osetljivo prema kritikama, može se izbistriti 4. jula, kada Merkur i Uran budu bili pod uglom od 90 stepeni. Da li je moguće da ste bili previše defanzivni, ili vas je vaš partner stvarno previše osuđivao? Merkur i Saturn će 19. jula biti pod uglom od 120 stepeni, što će vašu vezu staviti u centar vaše pažnje. Biće teško da se pravite da su stvari drugačije nego što su stvarno u ovom periodu. Za Škorpije koje vole da izbegavaju stvarnost, ovo će biti period kada će im oči biti otvorene.

Strelac

Ukoliko ste sami:Sunce i Jupiter će 5. jula biti pod uglom od 90 stepeni i u tom periodu bi trebalo da radite manje nego što želite. Ovaj aspekt može dovesti do prevelike samouverenosti, što vas može podstaći da počnete da jurite ciljeve koji su vam nedostižni. Venera i Neptun će 17. jula biti pod uglom od 90 stepeni, što će izazvati sasvim suprotnu stvar- manjak samopouzdanja! Ukoliko preispitujete sebe, romantika vam neće ići od ruke. Primirite se do 36. jula, kada će Sunce i Mars biti u znaku Lava i kada vaši pozivi neće moći da budu odbijeni. Za parove:,,Preterano“ je ključna reč kada Sunce i Jupiter 5. jula budu bili pod uglom od 90 stepeni i kada budete obećavali više nego što stvarno možete da ispunite. Žda usrećite svog partnera, ali nemojte da nudite više nego što možete da pružite. Venera i Neptun će se preklopiti 17. jula, što će izazvati romantičnu konfuziju, naročito ukoliko se oboje usresredite na svoje nesigurnosti. Vaša ljubav je prevazišla trivijalnu fazu, pa nemojte da brinete toliko kako izgledate, već brinite o tome šta nudite emocionalno, mentalno i spiritualno. Odisaćete samopouzdanjem kada Sunce i Mars budu bili u znaku Lava 26. jula.

Jarac

Ukoliko ste sami:Pun Mesec u znaku Jarca 9. jula uvešće ozbiljnost u vaš život. Sada kada je jedna faza završena, slobodni ste da zacrtate nove ciljeve. Mars ulazi u znak Lava 20. jula, stavljajući fokus na stras i žudnju za avanturama u narednih šest nedelja. Nikada sebi nećete dozvoliti da postupate bez razmišljanja, ali takođe, skoro nikada ne razmišljate o sitnim detaljima. Usporite sa komunikacijom kada Merkur bude ušao u znak Device 25. jula. Bolje da sat vremena sačekate pre nego što odgovorite, nego da odmah pritisnete ,,Pošalji.“ Za parove:Pun Mesec u vašem znaku 9. jula učiniće da ozbiljno razmislite o svom ljubavnom životu. Niste od onih koji će postati emotivno histerični, ali ćete biti veoma razočarani kada stvari ne budu išle onako kako ste ih planirali. Mars će 20. jula ući u znak Lava i u njemu će ostati šest nedelja, pa ćete na prvo mesto stavljati svoje potrebe. Postoje dvoje ljudi u vašoj vezi, pa vaši prioriteti ne smeju biti kao da ste sami. Merkur ulazi u znak Device 25. jula, pa žudite za praktičnom komunikacijom.

Vodolija

Ukoliko ste sami:Sunce i Neptun će 5. juna biti pod uglom od 120 stepeni, što dovodi do povećanog osećaja povezanosti, pa grupe na društvenim mrežama i aplikacije za upoznavanje mogu doneti dosta uspeha. Znate li za onaj osećaj koji vam govori da vam je suđeno da budete zajedno? Verovatno ima nečega u tome. Sunce ulazi u znak Lava 22. jula, pa ćete biti podstaknuti da dostignete neke prilično romantične ljubavne ciljeve. Sada kada ste pod reflektorom ljubavi, šta ćete uraditi? Ukoliko tražite stimulišuću vezu, imaćete sreće 26. jula, kada se Mars i Sunce budu preklopili. Za parove:Sunce i Neptun će 5. jula biti pod uglom od 120 stepeni, što će pojačati vašu kreativnost i pomoći vam da budete prisutniji i nežniji. Lakše ćete se povezadi sa vašim partnerom i razumećete njegove potrebe, što može doneti samo pozitivne stvari u krevetu. Sunce će ući u znak Lava 22. jula, što će popločati put ekstroverntom i egocentričnom ponašanju. U redu je da imate ,,veći od života“ pristup, sve dok pamtite da ste deo tima. Mars će se susresti sa Suncem 26. jula, pojačavajući uticaj Lava. Ukoliko težite nečemu, sada ćete sigurno to ostvariti!

Ribe

Ukoliko ste sami:Merkur i Uran će 4. jula biti pod uglom od 90 stepeni, što će izazvati neočekivane probleme u komunikaciji, što može dosta uticati na vaš stil. Venera i Jupiter će 18. jula biti pod uglom od 120 stepeni, što će vam dati priliku da sagledate svoju romantičnu situaciju i pronađete porencijalne negativne strane. Budite optimistični, ali ne i naivni. Vaše emocije su u centru pažnje 31. jula, kada Venera bude bila u znaku Raka. Za parove:Merkur će biti u znaku Raka na početku meseca, ali će 4. jula biti pod uglom od 90 stepeni sa Uranom, što nagoveštava probleme u komunikaciji. Venera i Jupiter će 18. jula biti pod uglom od 120 stepeni, što će ukloniti sve granice, pa je neophodno očuvati osećaj poverenja. Samo zato što se zajedno, ne znači da smete da narušavate privatnost svog partnera. Venera će ući u znak Raka 31. jula, gde će ostati do kraja avgusta. Želite da date sve što imate u svojoj vezi, ali prošlo iskustvo vas je naučilo drugačije.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta