Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni ljubavni horoskop

Ovan

Ukoliko ste sami:Ljubavni žar će se stišati kada Venera bude napustila znak Škorpije i bude ušla u znak Strelca 1. januara, dajući vašem ljubavnom životu avanturističku, spontanu notu. Ukoliko želite da uradite nešto, uradite to. Venera i Merkur će se preklopiti pod uglom od 120 stepeni 16. januara, što nagovaštava da iznenađenjima nije došao kraj. Ovo je vreme kada se novo meša sa starim i kada svi delovi puzle počinju da se uklapaju. Kraj meseca i godine sa Mesecom u znaku Blizanaca 31. januara je dobar nagoveštaj za budućnost. Bićete otvoreni za sve. Za parove:Kada Venera bude izašla iz znaka Škorpije i bude ušla u znak Strelca 1. januara, bićete otvoreniji. Želite da putujete sa svojim partnerom. U prijatnoj atmosferi, potreba da definišete svoju vezu je slabija. Venera i Merkur će se preklopiti 16. januara, donoseći vreme iznenađenja i uzbuđenja. Uživate u spontanim avanturama i spremni ste da zamenite staro za novo. Kraj godine u znaku Blizanaca simbolizuje vašu nadu u budućnost.

Bik

Ukoliko ste sami:Svađe i napetost su neizbežne za vreme opozicije Marsa i Urana 1. januara, ali možete izaći iz njih bez ogrebotina sa opuštenim i veselim stavom. Nije lako ignorisati svaku iritaciju, ali time ćete izbeći veće probleme. Merkur i Uran će biti pod uglom od 120 stepeni 10. januara, pružajući uslove da usporite i razrešite par osnovnih problema koje ste imali. Razmišljajte izvan granica! Za parove:Mars i Uran će biti u opoziciji 1. januara, stvarajući konflikte i udaljavajući vas od vašeg partnera. Oduprite se potrebi da odustanete i prebrodite ovaj težak period. Komunikativan Merkur biće pod uglom od 120 stepeni sa ekscentričnim Uranom 10. januara, pa možete iskusiti veoma intenzivne momente. Venera će se naći u znaku praktičnog Jarca 24. januara, stavljajući vaše obaveze u centar vaše pažnje. Prvo završite posao koji imate, pa se tek onda možete igrati.

Blizanci

Ukoliko ste sami:Pun Mesec u vašem znaku 3. januara je trenutak da najzad rešite sve probleme koje ste imali sa svojim bivšim partnerom. Privedite sve razgovore kraju i zauvek zakopajte sve probleme. Kombinacija Venere i Neptuna 10. januara nije toliko povoljna, pošto ćete najzad morati da obratite pažnju na finansijski problem koji ste izbegavali do sada. Ukoliko ne uspete da pronađete rešenje, to može uticati dugoročno na vaš ljubavni život. Kada Sunce bude ušlo u znak praktičnog Jarca 21. januara, osećaćete se predanije i odgovornije nego obično, što će biti prijatna promena u vašem odnosu prema ljubavi. Za parove:Pun Mesec u vašem znaku 3. januara je odličan trenutak da kažete vašem partneru o čemu ste razmišljali u proteklom periodu i raspravite o svim detaljima koje ste imali na umu. Venera će se naći pod uglom od 90 stepeni sa Neptunom 10. januara, pa će finansijska pitanja postati izvor stresa. Ukoliko vam se ne sviđa kako stvari trenutno izgledaju, pokušajte da zamenite svoje visoke ambicije sa nečim konkretnijim u narednom periodu. Sunce će se naći u znaku praktičnog Jarca 21. januara, što će vas učiniti samouverenim i sigurnim u svoje odluke.

Rak

Ukoliko ste sami:Jupiter i Neptun će biti pod uglom od 120 stepeni 2. januara, pružajući vašem pristupu dozu misterioznosti, što može biti veoma privlačno potencijalnim partnerima. Radujte se izlascima i dobrom provodu! Sunce i Merkur će se preklopiti 12. januara, donoseći vam mogućnost da se osvrnete na probleme iz prošlosti sa drugačijom perspektivom. Sada kada ste pametniji i bolje informisani, da li bi ste neke stvari uradili drugačije? Mesec u znaku Strelca 17. januara otvoriće vrata avanturi, ali da li se vi usuđujete da prođete kroz njih? Nove avanture su prijatnije i lakše uz dobrog prijatelja na vašoj strani. Za parove:Energija će postati prijatnija kada se Jupiter i Neptun budu našli pod uglom od 120 stepeni 2. januara. Vi ste veoma osećajan partner, a vaše naručje je veoma bezbedno i prijatno mesto. Preklapanje Sunca i Merkura 12. januara ne treba zanemarivati, jer ono može pružiti odličnu priliku da privedete neke probleme iz prošlosti kraju. Mesec u znaku Strelca 17. januara probudiće u vama avanturistički duh. Pratite ga i vidite kuda će vas odvesti!

Lav

Ukoliko ste sami:Ukoliko ste bili zaglavljeni u svakodnevnici, ulazak Venere u znak Strelca 1. januara biće odlična promena ritma. Istraživanje sveta je odličan način da pronađete ljubav. Preklapanje Venere i Merkura 15. januara usloviće razmenu komplimenata i dosta ćaskanja. Dobićete tačno ono što želite ukoliko budete direktni. Zapitaćete se zašto ranije niste pokušali ovo! Venera i Saturn će se preklopiti 25. januara, što može dovesti do neslaganja u vašem ljubavnom životu, naročito ako za vreme praznika budete pokušavali da postignete više stvari odjednom. Udaljenost može biti veliki izvor stresa za potencijalnog partnera, pa se potrudite da ostanete u kontaktu kada ste na različitim lokacijama. Za parove:Uživaćete u društvenoj energiji koju će stvoriti Venera nakon što bude ušla u znak Strelca 1. januara. Vaše namere ni na koji način nisu skrivene. Vi iznesete sva svoja razmišljanja i stavove i vaš partner to poštuje. Venera i Merkur će se preklopiti 15. januara, poboljšavajući vašu komunikaciju. Izražavanje ljubavi biće lako i prijatno. Venera i Saturn će se preklopiti 25. januara, testirajući vas nakon što vas odvoje- bilo emotivno ili geografski. Ukoliko ste bili na trusnom tlu do sada, ovo može konačno označiti kraj.

Devica

Ukoliko ste sami:Pun Mesec u znaku Blizanaca 3. januara nagovestiće optimističan početak meseca. Možda vaš ljubavni život trenutno nije ono što bi ste vi želeli da bude, ali veoma brzo može postati. Spremite se za praktičan uticaj Saturna koji će se 19. januara naći u znaku Jarca, omogućavajući vam da posvetite pažnju komplikovanim ljubavnim problemima. Kada se stvarno posvetite, malo je onih stvari koje ne možete da postignete u ime ljubavi. Mars i Neptun će se preklopiti 28. januara, što može doneti dirljive momente, a vi ćete biti spremni da im se u potpunosti posvetite. Za parove:Pun Mesec u znaku Blizanaca 3. januara pomoćiće vam da raskrstite sa prošlošću koja vas sputava. Mislite li da ste spremni za to? Postoji samo jedan način da saznate. Disciplinovan Saturn napraviće veliki skok u znak Jarca 19. januara, gde će ostati naredne 3 godine. Ovo je kombinacija koja poručuje ,,učinite to po svaku cenu,“ pa ćete se osećati motivisano da napravite sve pozitivne promene koje će ići u korist vašem ljubavnom životu. Mars i Neptun će se 28. januara biti pod uglom od 120 stepeni, pozitivno utičući na vašu kreativnost. Napravite jedinstven korak koji vaš partner nikada ne bi očekivao.

Vaga

Ukoliko ste sami:Besmislene svađe će se sporadično pojavljivati za vreme opozicije Marsa i Urana 1. januara, što može voditi ka negativnosti koja će se vući kroz ceo mesec. Venera i Neptun će 10. januara biti pod uglom od 90 stepeni, smanjujući vaše samopouzdanje i čineći da dovedete u pitanje sopstvenu ličnost. Ako je ikada postojao trenutak da zatražite komplimente, to je sada. Kada Venera bude ušla u znak predanog Jarca 24. januara, pokazivaćete svoju ljubav na veoma praktične načine. Možda ćete biti konzervativniji nego obično, ali bar ćete biti predani pronalaženju ljubavi. Za parove:Neočekivani konflikti će se javiti za vreme opozicije Marsa i Urana 1. januara, a vi ćete se osećati zbunjeno i pomalo uplašeno. Aktivirajte kočnice dok ne budete osetili da ponovo imate kontrolu nad siutacijom. Venera će biti pod uglom od 90 stepeni sa Neptunom 10. januara, pa će vaša romantična očekivanja biti zbunjujuća i vaš partner će teško moći da ih ispuni. Takođe ćete i vi biti zabrinuti, pa ovo može biti čudno vreme ispunjeno neprijatnošću i zbunjujućim porukama. Kada Venera bude ušla u znak razumnog Jarca 24. januara, zbunjenost će u potpunosti nestati. Možda nećete biti preterano romantični, ali uvek ćete biti tu kada budete bili potrebni.

Škorpija

Ukoliko ste sami:Strasti će biti u izobilju 9. januara, kada se Mars bude našao u vašem znaku. Niste veliki fan kompromisa za vreme ovog aspekta zato što će se vaše simpatije slagati sa svime što budete rekli. Na kraju krajeva, imate i njihove najbolje interese na umu, zar ne? Saturn će se naći u znaku Jarca 19. januara, podstičući vas da budete odgovorni. Uvek ste bili posvećen partner , ali sada ste više nego ikada rešeni da pokažete novoj simpatiji da možete da budete "najbolji". Vaš šarm će biti neodoljiv za vreme 28. januara, kada Mars i Neptun budu bili pod uglom od 120 stepeni. Za parove:Vaš mesec postaje izuzetan kada se Mars bude našao u vašem znaku 9. januara. Ovaj trenutak će istaći vaše strastvene želje, kao i vaše ljubomorne tažnje. Sve osećate na izuzetno dubokom nivou, pa ćete teško zaboraviti ono što se sada bude dešavalo. Saturn će se naći u znaku Jarca 19. januara, pa ćete svoje ljubavne obaveze shvatiti još ozbiljnije. Vi ste odani, a ovakvo nepokolebljivo ponašanje i stav to portvrđuju. Mars i Neptun će dodatno povećati vaš šarm 28. januara, kada budu bili pod uglom od 120 stepeni.

Strelac

Ukoliko ste sami:Ovaj mesec započinje na prijatnoj noti, pošto će Jupiter i Saturn biti pod uglom od 120 stepeni 2. januara. Pronaćićete način da date svojim simpatijama do znanja koliko vam je stalo do njih, a one će ceniti vaše novo raspoloženje. Mesec će biti u vašem znaku 17. januara, što stvara nove mogućnosti. Ukoliko ste želeli da naučite nešto novo, ovo je odličan trenutak da se upišete na kurs, odete na izlet ili se pridružite radu na terenu. Veneri nije baš prijatno u znaku Jarca u kome će se naći 24. januara, pa nemojte forsirati ljubav u ovom periodu. Za parove:Jupiter i Neptun će 2. januara biti pod uglom od 120 stepeni, a vaša saosećajnost i darežljivost će biti na vrhuncu. Mlad Mesec u vašem znaku 18. januara podstaćiće vas da krenete u sasvim novom smeru. Putujte i avanture su zagarantovane. Venera neće biti srećna 24. januara kada se bude našla u znaku Jarca, jer će se podsetiti da ljubav nisu samo zabava i igre. Pokazali ste da ste predani, zašto se sada ne bi ste malo zabavili?

Jarac

Ukoliko ste sami:Za vreme preklapanja Merkura i Saturna 6. januara, mogu se javiti iznenadni problemi, ali njihovo rešavanje je moguće. Pokušajte da zadržite pozitivan stav i vedrinu. Saturn će posetiti vaš znak 21. januara, pa će vaše sposobnosti biti na vrhuncu. Malo je stvari koje ne možete da postignete kada se fokusirate na njih. Sunce će se pridružiti Saturnu u vašem znaku 21. januara, dodatno podižući vaš nivo predanosti. Rešeni ste da pronađete i zadržite ljubav, bez obzira na sve! Za parove:Dvonedeljno preklapanje Merkura i Saturna počeće 6. januara, a pošto je Merkur u svojoj retrogradnoj fazi, imaćete priliku da ispravite nešto što nije funkcionisalo prvi put. Nemojte protraćiti ovu retku priliku da ispravite neuspeh iz prošlosti. Saturn će se naći u vašem znaku 19. januara, pa su izuzetno male šanse da ćete ostati bez motivacije i želje za radom za vreme ovog aspekta! Sunce će se takođe naći u vašem znaku 21. januara, ističući vaše najbolje kvalitete.

Vodolija

Ukoliko ste sami:Iskoristite preklapanje Jupitera i Neptuna 2. januara tako što ćete se prijaviti na dobrovoljni rad. Povedite prijatelja, zato što rad u timu dodatno pomaže vašem projektu, a takođe, ovako vas dvoje zajedno možete biti u potrazi za potencijalnim partnerima. Sunce će se preklopiti sa Merkurom 12. januara, čineći da više gledate u prošlost nego u budućnost, ali ne možete promeniti prošlost, zar ne? Zašto bi ste onda gubili svoje vreme tamo? Mesec će se završiti pomračenjem Meseca, pa će razgovori i flertovanje postati vaša omiljena zabava u ovom periodu. Za parove:Vi ste veliki humanitarac u srcu, pa ćete sigurno uživati u saosećajnoj energiji koju će doneti pun Mesec 1. januara. Pronalaženje projekta na kome možete raditi sa svojim partnerom ojačaće vašu vezu. Kada se Sunce bude preklopilo sa Merkurom 12. januara, dovešćete prošlost u pitanje. Da li ste uvek donosili prave ljubavne odluke? Da li dugujete izvinjenje svom partneru ili očekujete izvinjenje od njega? Iskoristite ovu priliku da sve dovedete u red. Pomračenje Meseca 31. januara stvoriće atmosferu iščekivanja i uzbuđenja, pa nećete moći da prestanete da razmišljate o svim stvarima koje vas čekaju.

Ribe

Ukoliko ste sami:Naći ćete se u nepoznatoj teritoriji kada se Venera bude pomerila iz znaka Škorpije u znak Strelca 1. januara. Atmosfera će biti opuštenija, ali "možda hoći, možda neću" osećaj će učiniti da se osećate nelagodno. Lakše ćete se snaći 15. januara, kada se Venera i Merkur budu preklopili, jer ćete tada bar znati kako da prenesete svoja osećanja. Možda neće biti toliko uzbuđenja, ali biće vam mnogo lakše kada budete znali na čemu ste. Merkurov retrogradni ciklus se završava 22. januara, vraćajući sve na svoje mesto. Za parove:Venera će se naći u znaku Strelca 1. januara, pa će se vaša predanost za formiranjem jake veze sudariti sa vašom željom za slobodom. Ovo može biti zbunjujuća kombinacija, ali na kraju ljubav ipak pobedi sve. Bićete u harmoniji sa svojim osećanjima za vreme preklapanja Venere i Merkura 15. januara, čineći to odličnim trenutkom da svom partneru date do znanja koliko vam je stalo do njega. Veliki znaci pažnje nisu obavezni. Umesto toga, iskoristite svoje reči da bi ste svom partneru dočarali koliko ga volite.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta