Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Nedeljni ljubavni horoskop

Ovan

Sam početak nedelje neće biti najromantičniji dan u vašem životu, ali možete se posvetiti i ulepšati druge delove vašeg života. Pronađite zadovoljstvo u nekim običnim stvarima – gledanje filmova ili omiljena knjiga. Vaša sreća u ljubavi menja se već od četvrtka – taman na vreme za vikend – i već oko subote ujutro osećaćete se sjajno i voljeno. Pozdravite sunce kada ustanete i nasmejte se. Ostatak vikenda posvetite sebi i dragom prijatelju.

Bik

Komunikacija je primarna na početku nedelje – posebno priča o ljubavi i emocijama. Oni koji su singl, svakako treba da prebrode svoju stidljivost jer će zvezde nagraditi njihovu spremnost i otvorenost. Ukoliko imate partnera razmislite o podizanju veze na viši nivo. U četvrtak mali zastoj – vaša očekivanja što se tiče romantičnih dešavanja su velika. Nemojte biti toliko tvrdoglavi. Ali, taman na vreme u subotu uveče, stvari počinju da se odvijaju po vašoj želji.

Blizanci

Ukoliko na početku nedelje ne budete u svom lepršavom ljubavnom raspoloženju, to je verovatno zato jer vam je mozak fokusiran na nešto važnije. Dozvolite svojim mislima da se srede – sredinom nedelje ponovo ste u igri. Biće vam totalno seksi u četvrtak, petak i subotu neko ko vam zavrti i pomalo pomuči mozak. Neka vaša taktika bude – totalna iskrenost – recite ono što mislite i mislite ono što kažete. Posvetite se tokom vikenda nekim svakodnevnim stvarima i zadacima, a emotivne izlive ostavite za neki drugi dan.

Rak

Zvezde su vam pripremile poprilično sjajnu nedelju kada je ljubav u pitanju, te se pripremite – otvorite svoje srce i dozvolite da ljubav uđe. Od ponedeljka do srede, sve će biti u znaku novih početaka – ili novih inovacija u postojećoj vezi. Nemojte se plašiti promena jer će svakako biti jako dobre. Pred kraj nedelje bićete neobično impulsivni, ali još jednom, ne u negativnom smislu. Ljubav je neka vrsta testa . čak i kada ne znate odgovor - vaša prva pretpostavka je najverovatnije tačna.

Lav

Nećete biti baš jakog srca na početku nedelje; ustvari, pre ćete biti krotki i smerni, ali i malo osetljiviji. Nemojte dozvoliti da budete nenamerno povređeni. Opustite se i dozvolite da vas vole. Nemojte se plašiti. Već od četvrtak ponovo ste u igri i onaj stari. Igrajte na svoju kartu kada je ljubav u pitanju. Tokom subote malo ćete potonuti, ali i dalje vaš šarm je neodoljiv (samo je malo oprezan). Nešto vam se vrzma po glavi - idite za tim.

Devica

Gurnite ljubav malo u stranu i napravite mesta za druženje sa prijatejima. Ništa nije slično opuštenoj atmosferi sa prijateljima, gde ste upravo ono što jeste, smejete se i pravite budalu od sebe. U četvrtak vas očekuje dosta obaveza – možda i previše za vaš ukus. Budite fleskibilniji. Uskoro će se sve srediti i dovesti u red – u subotu, kada zvezde pripreme za vas nekoliko fantastičnih dana! Ukoliko je ljubav ono što želite, neka vam ona bude prioritet – možete postići sve što želite ukoliko se fokusirate na to.

Vaga

Vaša uobičajena ravnoteža uma i srca biće malo poremećena na početku nedelje, a emocije izbijaju na površinu (i to najverovatnije one najluđe!). Imajte na umu da vam može pomoći pauza i duboki uzdah. Uživajte u malim stvarima u četvrtak, kada sve postane daleko jasnije. Neko će tražiti vaš savet u ljubavi, a vi ćete biti u stanju da mu ga pružite. Vreme je da se družite tokom vikenda, na sve moguće načine. Vi ste sjajan slušalac, a neko to veoma ceni.

Škorpija

Vaša sjajna intuicija biće naglašena na početku nedelje i odvešće vas upravo tamo gde želite. To je kombinacija koja će vas učiniti jedinstvenim – ako želite da nekoga osvojite onda tu neće biti greške. Samo napred. U četvrtak i petak obratite pažnju na neki stres na poslu – ukoliko počne da se preliva i na druga životna polja, reagujte i zaustavite ga. Vikend neće biti ultra strastan ali će zato biti veoma sladak i divan na hiljadu drugih načina. Udahnite te mirise ljubavi i uživajte.

Strelac

Na samom početku nedelje može doći do nesporazuma prilikom komunikacije sa partnerom oko nekih uobičajenih pitanja. Takve male razlike i mimoilaženja mogu izvesti veoma veliko i bitno pitanje. Obavite jedan dijalog – duboki probemi zahtevaju da se reše odmah, ukoliko želite čistu i jasnu situaciju. Nakon srede, osećaćete se sjajno i sve će teći po planu. Ukoliko želite da pokažete odanost i privrženost nekome, onda to uradite. U subotu i nedelju se primirite i posvetite vreme samo sebi.

Jarac

Na početku nedelje bićete fokusirani na određenu osobu i delovaće kao da ste svoje srce usmerili na određenu stvar. Promene su u vauduhu, i možda neće doći u vama prepoznatljivom obliku – biće još bolje! Budite pažljivi i stavite svoje interese na prvo mesto u četvrtak i petak - ne brinite nije to sebičnost, samo morate srediti i svoje ptrebe. Poverenje može biti problem ove nedelje. Vikend pred vama donosi jasniju sliku o svemu sa pregršt romantičnih momenata.

Vodolija

Kada je ljubav u pitanju vi nemate nikakvih poteškoća da iskažete svoja osećanja, ali na početku ove nedelje moguće je da ćete se malo zaneti. Nemojte zapostaviti svoje svakodnevne obaveze i vežbe protiv stresa – prijatelj vam, takođe, može veoma pomoći. U četvrtak i petak očekujte daleko više romantičnih momenata i to onih od koji vam zadrhti srce. Oni koji su u vezi treba da pronađu kreativnije rešenje kako bi oboje bili zadovoljni. Obratite pažnju tokom vikenda jer možda čujete jednu sasvim novu priču o svom srcu.

Ribe

Uglavnom je vikend rezervisan za velika romantična dešavanja, međutim, kod vas će ove nedelje od ponedeljka do srede biti sve uzavrelo! Ukoliko ste u vezi, postarajte se da što više vremena provedete sa partnerom i pokažete više pažnje i zahvalnosti. U četvrtak i petak malo ćete potonuti – moguće je da ćete biti uvučeni u neku vrstu romantične drame (vaše sopstvene ili tuđe!). Pokušajte da je izbegnete na sve moguće načine. Tokom vikenda prestanite da analizirate i preuzmite rizik. Ljubav nije ništa, ako nije jaka!

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta