Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Nedeljni ljubavni horoskop

Ovan

Utorak, sreda i četvrtak su vaši srećni dani za ljubav ove nedelje, tako da biste trebali ponovo da pogledate svoj kalendar dešavanja i možda nešto prepravite. Ključ za poboljšanje vašeg ljubavnog života biće tokom ovog perioda zlatnih prilika. Radite na sebi – stavite interesovanje osobe koja vam se sviđa isped vašeg. Razmislite o tome šta on-ona zaista žele. Radite na tome. Ugodite im. Imaćete jasniju sliku i bićete srećniji. Što se ostatka nedelje tiče, ponedeljak je odličan za poslovne prilike, a petak i subota za kućna druženja. U nedelju krenite u akciju (koje vrste – to zavisi od vas!), jer će vas energija nositi!

Bik

Ponedeljak donosi sjajne mogućnosti u vašem carstu ljubavi, zato pošaljite voljenoj osobi poruku (online ili lično!). Napravite neku vrstu ponude, recite to sa zavodljivošću, iskoristite svoju senzualnu stranu. Ukoliko imate sastanak u utorak, sredu ili četvrtak impresionirajte ga-nju izborom neobičnog mesta za izlazak. Petak i subota donose veoma varljivu energiju – čas može biti veoma naelektrisana, šokantna – kako god, potrudite se da je limitirate, da ne odete predaleko. U nedelju usporite sa ljubavnim izjavama. Vreme je da se taj dan odmorite i uživate u postignutom!

Blizanci

Da li imate plan za ovu nedelju? Razmislite da nešto dadate ili prepravite. Zašto da ne? Posedujte dovoljno lepote i pameti da budete zvezda večeri u utorak, sredu i četvrtak. Krenite i zabavite se jer će atmosfera oko vas biti takva, a zvezde definitivno uz vas. Ukoliko nemate partnera, ovo su idealni dani da naravite prvi korak. Što se tiče ostalih dana ove nedelje, u ponedeljak će vam biti potrebna dodatna koncentracija ako se budete bavili pitanjima srca (možda čak i da čitate između redova!); u petak i subotu tempo će biti veoma bitan – ni preterano brz ni preterano spor. Što se nedelje tiče, moraćete pogledati malo bolje izvesnu situaciju i potražiti šta se krije ispod površine.

Rak

Ponedeljak je izvrstan dan da posegnete malo za ljubavnim avanturama – možda flert sa nekim novim u društvu ili na poslu ili jednostavno da upriličite zabavu za vas i partnera. Zatim se posvetite ozbiljnim pitanjima srca ostalih dana ove nedelje. Oni koji imaju partnera u utorak i četvrtak osetiće blage nesporazume između sebe, a oni koji su singl treba temeljno da ispitaju potencijalnu vezu (nemojte uzimati sve zdravo za gotovo!). Oko petka i subote biće vam teško da donesete bilo kakvu odluku, posebno ljubavnu. Posavetujte se sa nekim kome verujete. U nedelju se posvetite sebi i svojim potrebama. Zaslužili ste!

Lav

Pred vama je nedelja sa mnogim mogućnostima po pitanju ljubavi, te se pripremite. Moguće je da ćete biti prijateljski nastrojeni jedno prema drugom na početku u utorak, sredu i četvrtak, ali to prijateljstvo će se brzo razvijati u nešto daleko slađe i intimnije. Ukoliko ste u vezi, izađite zajedno na omiljena mesta jer će vam biti veoma zanimljivo. Nedelja je dan sa veoma uzavrelom energijom tako da je pažljivo planirajte. Što se ostalih dana tiče: u ponedeljak ćete želeti da vas ostave same (recite to umesto da mrmorite u sebi!), a u petak i subotu nemojte zanemariti svoj instinkt (uvek je upravu i treba da ga poslušate!).

Devica

Ponedeljak je vaš dan. Ako možete da organizujete sastanak na brzinu, postarajte se da budete zavodljivi; ako ne možete, planirajte da to uradite kasnije u toku nedelje. Od utorka ili srede pazabavite se mislima o određenoj osobi koja vas intrigira. Moguće je da ona-on izgledaju savršeno, ali moraćete se malo potruditi i videti šta se krije ispod površine. U petak i subotu se potrudite da ostvarite komunikaciju u oba smera; imate dosta toga da kažete, ali i slušanje može biti veoma važno. U nedelju proradiće vaš osećaj dužnosti, ali prvo se dobro zabavite!

Vaga

Pripadnike vašeg horoskopskog znaka ove nedelje očekuje prava ljubavna avantura. U utorak, sredu i četvrtak sve će se vrteti oko vas, te ne dozvolite sebi da ustanete na pogrešnu nogu! Pripremite svoju zavodljivost i krenite u akciju! Ukoliko imate partnera, osetićete ponovo strasnu privlačnost; ukoliko ste singl, očekujte da vam se neko iskreno divi! Odlično ćete baratati rečima, te to iskoristite da kažete šta osećate, posebno u nedelju. Što se ostalih dana tiče, u ponedeljak je najbolje da oprostite nekom nešto (ili date drugu šansu!); a petak i subota mogu doneti pravo osveženje u vidu napretka u ljubavnoj vezi ili ljubavnom životu.

Škorpija

Sasvim nova mogućnost vam kuca na vrata ove nedelje, te se dobro pripremite. U ponedeljak ćete primetiti da neko ima neku slatku malu tajnu – možda vi? I da li je došlo vreme da je kažete? Razmislite, jer bi ovo moglo biti pravo vreme! Zatim, petak i subota donose nalet sjajne energije da ćete izgledati kao milion dolara! Vaši dani! Iz vas će izbijati sve ono najbolje, a moguće je da ćete dobiti ponudu koja se ne odbija kada je ljubav u pitanju. Sjajna kombinacija. Utorak i četvrtak nisu baš vaši dani, te biste možda mogli malo da se odmorite. U nedelju postoje rizici da se nešto pokvari. Dajte sve od sebe da se opustite i smanjite tenziju.

Strelac

Vaši sjajni kvaliteti one nedelje dobiće na značaju, posebno kada je ljubav u pitanju. U utorak, sredu i četvrtak svi će želeti da su u vašoj blizini – moćićete da birate. Birajte pažljivo, jer ne želite da propustite priliku da se približite nekom ko vam se viđa! Pusite ih da vam se dive. Dopustite im da vam ispunjavaju želje i ostvariće se! U nedelju takođe uživajte. Ukoliko imate partnera dopustite da vam ugađa. Što se ostalih dana tiče: u ponedeljak obratite pažnju na detalje, a u petak i subotu biste mogli biti čudno raspoloženi. Opustite se.

Jarac

Imaćete sjajnu priiku da organizujete svoj ljubavni život ove nedelje (iako vi mislite da se neke stvari ne mogu organizovati!). Počnite u ponedeljak sa malim potajnim istraživanjem u vezi jedne osobe koja vas intrigira – raspitajte se malo, izguglajte! Čak i ako ste u vezi, puno toga može biti sakriveno i neizrečeno! U petak i subotu očekujte nalet sjajne energije a zvezde će vas poneti na sedmo nebo – dopustite da bivši-bivša postanu prošlost i vrlo brzo ćete uvideti kako vam sadašnji postaje stvarnost! Što se ostalih dana tiče: od utorka do četvrtka bićete više okrenuti poslu, a u nedelju preispitajte svoje planove za budućnost.

Vodolija

Ove nedelje moguće je da ćete razviti neku veoma bitnu komunikaciju u nešto više, posebno u utorak, sredu ili četvrtak. Ukoliko imate partnera, fokusirajte se ponovnom buđenju strasti među vama ili rizikujete da zakomplikujete stvari. U nedelju, takođe, moguće su ljubavne ponude a vaša dobra energija biće uzavrela. Ukoliko se trudite i radite na svom ljubavnom životu, slobodno očekujte da će vam se desiti nešto veliko i lepo. Što se ostalih dana u nedelji tiče: u ponedeljak možete osetiti bes i razgaljenost (smirite se!), dok u petak i subotu možete poželeti malo privatnosti.

Ribe

Ukoliko vaš ljubavni život ima nekih nejasnoća i nesređenih stvari, ove nedelje se potrudite da to dovedete u red. Imajte na umu da niste jedini i da svako ima nešto. Ono što će vam se činiti kao velika ljubavna komplikacija u utorak i četvrtak, ustvari jeste prerušena velika šansa. Učinite uslugu prijatelju, jer se možda krije i nešto dublje od toga. Nedelja takođe donosi veoma romantične momente u vaš svakodnevni život, te budite otvoreni za udvaranja i komplimente. Veliki pomak je na pomolu. Što se ostalih dana tiče: u ponedeljak možete osetiti blagu konfuziju, a u petak u subotu stanite za sebe i svoj ljubavni život!

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta