Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Nedeljni ljubavni horoskop

Ovan

Ukoliko ste na bilo koji način nezadovoljni vašim ljubavnim životom, ne zaboravite da postoji toliko drugih stvari kojima možete da se posvetite. Ponekad je potrebno usmeriti se na oblasti života koje nam na prvi pogled nisu toliko primamljive, ali kada damo sve od sebe, budemo zadovoljni konačnim ishodom. Budite naklonjeni porodici i prijateljima, a što se ljubavi tiče, ne gubite strpljenje. U četvrtak i petak, bićete raspoloženi za izazove i nova dešavanja. Kada budete spremni da stupite u kontakt sa novim licima, shvatićete da u vama još uvek ima volje za mnoge pobede.

Bik

Način na koji razmišljate i kako se ponašate u poslednje vreme, ostavlja pozitivan utisak na vašu okolinu. Stari prijatelji i poznanici su oduševljeni vašom promenom, a novi ljudi su neminovno privučeni energijom i magnetizmom koje emitujete. U utorak i sredu, svako koga poželite da impresionirate, neće ostati ravnodušan. Mnogo radnih obaveza vas očekuje krajem nedelje, ali što se vas tiče, radno okruženje takođe pruža priliku za upoznavanja i flert. Ukoliko ste u stabilnoj, dugoj vezi, vikend iskoristite da u potpunosti realizujete vaš romantični potencijal.

Blizanci

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zadovoljni izborom partnera, doživeće zanimljive romantične trenutke već na samom početku nedelje. Takođe, očekuje vas i mnogo kvalitetnog vremena provedenog sa vašim prijateljima, a u nekim razgovorima, doći ćete do informacija koje bi mogle da promene vaš pogled na životne vrednosti. Četvrtak i petak su dani pogodni za one koji još uvek tragaju za svojom boljom polovinom i mnogi će tih dana zaista poslušati svoje srce. Mnogo druženja sa osobama sličnih interesovanja olakšaće vam put do srodne duše.

Rak

Potrudite se da promenite nešto u vašem ophođenju prema osobi koja je vaš stalni partner, već u ponedeljak ili utorak. Mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka su u prethodnom periodu razmišljali o ulasku u paralelnu vezu, a neki od njih su to i učinili. Sreda je dan kada će neke tajne isplivati na površinu i vi nećete biti u situaciji da se ponašate kao da se ništa ne dešava. Ako vam je zaista stalo do vašeg trenutnog životnog saputnika, iskoristite poslednju šansu da izgladite odnose. Od petka, pa sve do sledeće nedelje, poslovne obaveze zahtevaće vašu punu posvećenost.

Lav

Fokus na prioritete zahteva nešto više energije nego inače, pogotovo zato što imate utisak da emocije upravljaju vama, a ne obrnuto. Voljeno biće će u sredu od vas tražiti podršku za neke velike odluke koje je spremno da donese kako bi unapredilo svoj život, a vi se potrudite da budete na pravom mestu u pravo vreme. Od četvrtka, pa sve do subote, držite se vaše ustaljene rutine kada je ljubav u pitanju. Iako su neke promene moguće, poželjnije bi bilo da se još malo strpite i sačekate neki povoljniji period. Ukoliko je neophodno, popričajte sa nekim od poverenja, nekim ko vas dobro poznaje.

Devica

Ponedeljak, utorak i sreda, donose mnogo uzbuđenja na ljubavnom planu, pogotovo ako još uvek niste pronašli ljubav svog života. Mnoga poznanstva u tim danima neće ostaviti dublji trag, ali jedna osoba će vas dovoljno zaintrigirati da poželite da je bolje upoznate. Ne oklevajte, već upriličite ponovni susret što je pre moguće, a idealan dan za ovo je petak. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u dužoj vezi ili braku, neka uvedu promene u svoju svakodnevnu rutinu. Ustaljeni obrasci ponašanja definitivno vode zasićenju i otuđenju, a vama je više nego potrebna akcija i nova iskustva.

Vaga

Povedite računa o promenama raspoloženja početkom nedelje. Ako ste u vezi, to bi moglo zabrinuti vašeg partnera. Ali, sa druge strane, sa ovako visokim emocijama dolazi i jaka intuicija, koja je veoma važna za vaš trenutni odnos sa voljenom osobom. Vi ste žestoki i neustrašivi. Uz male napore krajem nedelje mogli biste popraviti sve što vam ne odgovara. Za vikend vodite računa o postojanju karme. Kako budete radili drugima, tako će se vama vratiti.

Škorpija

Ako imate nekoga sa kim možete da razvijete ljubavno gnezdo i ušuškate se početkom nedelje, uradite upravo tako. Ovaj period nije povoljan za velike i iznenadne akcije. Najbolje bi bilo da se opustite. Oko srede vas očekuje iznenadan susret sa nekim na koga niste pomislili dugo vremena. Verovatno će ta osoba flertovati sa vama. Pokušajte da ostanete prizemljeni kako ne biste ponovo bili povređeni. Za vikend zvezde posebno bacaju svetlost na vaš ljubavni život - ako nemate partnera, verovatno ćete ga uskoro pronaći.

Strelac

Početkom nedelje ćete biti izuzetno posesivni. Oni koji su u vezi biće veoma ljubomorni, a oni slobodni naćiće nekoga koga će želeti samo za sebe. Ako ne budete poveli računa mogli biste doći u veoma neprijatnu situaciju. Sredinom nedelje radite ono što vas opušta. Meditacija, vežbe ili šetnja u prirodi. Do četvrtka i petka ćete se spustiti na zemlju i vratiti u normalno stanje. Bićete pametni, hitri i puni energije. Ako za vikend budete imali neku romantičnu ideju, realizuje je tokom vikenda. Zvezde će biti na vašoj strani.

Jarac

Početkom nedelje nema vremena za stidljivost, pogotovo kada vam se bude pružila prilika kakva se nikako ne propušta - budite sveži, raspoloženi i pripremite se da do srede krenete u početak nečeg veoma posebnog kada je u pitanju vaš ljubavni život. Oko četvrtka i petka, nemojte previše insistirati ni načemu, kako ne biste oterali voljenu osobu od sebe. Suzbite svoju posesivnost. Za vikend male stvari mogu puno da znače, zato vodite računa o tome kako se ponašate u određenim situacijama.

Vodolija

Ako se početkom nedelje budete držali po strani moći ćete da vidite drugu stranu važe veze. Do sada ste bili veoma glasni i uvek prisutni, pa niste mogli da sagledate lako celokupnu sliku. Sada ćete napokon moći. Nemojte biti previše razočarani, vi ste sami krivi što niste više vodili računa. U četvrtak i petak očekuje vas nalet burnih emocija. Vodite računa da ne preterate i ne napravite neku nepopravljivu štetu. Ako osetite višak energije idite na vežbe ili trčanje. Za vikend ulazite u mirnu luku po pitanju ljubavi.

Ribe

Početkom nedelje imaćete dobru komukaciju sa partnerom. Iskoristite ponedeljek i utorak da razgovarate sa voljenom osobom o nekim koracima koji su potrebni za poboljšanje kvaliteta vašeg odnosa. U četvrak i petak imaćete neku ponudu koja će biti vezana za vašu trenutnu situaciju u ljubavi, što će vas baciti u razmišljanje. Nemojte od toga praviti dramu, već pokušajte da ostanete prizemljeni i realno razmislite o svemu. Za vikend vas očekuje iznenadan susret ili poznanstvo.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta