Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Dnevni poslovni horoskop

Ovan

Očekujte veliki priliv informacija koje naprosto nećete moći zadržati za sebe. Među njima je i jedna izuzetno prijatna vest kojoj se ni najmanje niste nadali. Danas ćete imati mnogo razloga za slavlje i kada su u pitanju finasije - proslavite to sa vama dragim ljudima.

Bik

Raspoloženi ste za nova saznanja i to više nego ikada. Želite da saznate i najmanju sitnicu u vezi stvari koje vas zanimaju. Pokušajte da priuštite sebi stručnu edukaciju vezanu za posao kojim se bavite, a koja vam može doneti unapređenje ili povišicu.

Blizanci

Imati dobar osećaj u vezi nečega, iliti osloniti se na intuiciju, danas neće biti dovoljno. Pojedincima su potrebne jasne činjenice i podaci na koje mogu da računaju. Veoma je teško pratiti dvosmislene razgovore i očekivati da se nešto podrazumeva. Danas budite jasni i informativni.

Rak

Bićete u prilici da otputujete negde kako biste unapredili vaše poslovanje ili stekli neka dodatna znanja koja vam mogu koristiti. U pitanju je kraći put, ali zahtevaće da budete odsutni izvesno vreme. Uživaćete u promeni rutine i dobiti novu inspiraciju.

Lav

U prvom momentu, biće vam prijatno što ste došli do nekih saznanja, ali kasnije će se ispostaviti da ona zapravo predstavljaju veliki teret za vas. Ovo je situacija u kojoj će biti na testu vaše poverenje i lojalnost kompaniji. Ne poveravajte se nikome.

Devica

Komunikacija sa kolegama je ono u čemu ćete najviše uživati, a dobri međuljudski odnosi vas stimulišu da date sve od sebe i kada je posao u pitanju. Konačno ste zadovoljni svojim radnim okruženjem. Ako tražite posao, velike su šanse da dobijete pozitivan odgovor od jedne kompanije kod koje ste nedavno konkurisali.

Vaga

Postoji manji problem koji zaista nije drastičan, ali mu pridajete preveliki značaj i ne možete opušteno da obavljate vaš posao. Poželjno bi bilo da se fokusirate na trenutne zadatke, umesto da stalno razmišljate o stvarima nad kojim nemate kontrolu. Ne zamarajte se previše.

Škorpija

Imaćete poteškoća zbog vašeg načina razmišljanja i mnogi će o vama govoriti u negativnom kontekstu. Ne dozvolite da vas to obeshrabri. Moguće je da pojedinci smatraju kako imaju prava da znaju baš sve o vama, ali vas to ne treba da dotiče.

Strelac

Neki nesrećni sled okolnosti utiče na to da se osećate beskorisno i manje vredno. Ne budite prestrogi prema sebi. Moguće je da se niste opskrbili svim potrebnim informacijama, pa je očekivani uspeh izostao. Sada znate kako ćete postupiti sledeći put.

Jarac

Od danas počinje jedan mnogo stabilniji period u vašoj profesionalnoj sferi života. Pa ipak, nemojte se previše opustiti i biti sigurni da sve držite pod kontrolom. Očekivani rezultati koje ste postigli neka budu vaš vetar u leđa za nove poslovne poduhvate i izazove.

Vodolija

Imate potrebu da ozbiljno porazgovarate sa nekim iz vašeg okruženja, a nikako da se stvori prilika za to. Ovo vas čini nervoznim, ali s obzirom da vam se šansa neće pružiti u skorijem periodu, poželjno bi bilo da tome ne pridajete veliki značaj. Okupirajte se nekim drugim stvarima.

Ribe

Vaše mentalne sposobnosti su na zavidnom nivou. Svesni ste da mnoge zadatke rešavate sa lakoćom i u kratkom vremenskom periodu, a ranije su vam bili potrebni dani za to. Potrudite se da pozavršavate većinu obaveza, jer vam danas to ne predstavlja nikakav problem.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta