Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Dnevni poslovni horoskop

Ovan

Danas ćete biti u jako dobrim odnosima sa kolegama. Neko drugi će organizovati posao, ali vi ćete biti desna ruka, što će se veoma ceniti. Vaša radna etika biće primećena. Postarajte se da ispunite očekivanja. Ako tako budete radili daleko ćete dogurati.

Bik

Danas nećete biti namršteni i nepobedivi na poslu, kao inače. Dobra vest je da ćete uspeti da završite ono što želite. Bićete dosta efikasni i fokusirani na ono što radite. Ne dozvolite da vam išta skrene pažnju danas.

Blizanci

Danas ćete imati utisak da vas svi čudno gledaju, kao da znaju nešto što vi ne znate. Ne dozvolite ovakvoj paranoji da utiče na vašu efikasnost u obavljanju svakodnevnog posla. Ignorišite je i fokusirajte se na posao, umesto na ljude oko vas.

Rak

Moguće je da ćete danas biti frustrirani nekim pravilima i tradicijom za koju smatrate da je zastarela. Nemojte se plašiti da ozbiljnije pristupite onome što radite i to iznesete nadređenima, ali se postarajte da imate stabilan plan, pre nego što krenete.

Lav

Vrlo brzo ćete redukovati svoju listu zadataka za danas, jer ćete sve završiti pre predviđenog roka. Vaša efikasnost danas će biti na visini svakog zadatka. Postarajte se da udovoljite sebi zbog dobro obavljenog posla. Zaslužili ste!

Devica

Niko vas danas neće shvatiti ozbiljno na poslu, osim ako ne baratate činjenicama i konkretnim dokazima. Ukoliko treba da napravite bilo kakvu prezentaciju, postarajte se da se dobro pripremite. U suprotnom, neko bi mogao da primeti rupu u vašem izlaganju, što vam baš i ne treba.

Vaga

Danas je izuzetno povoljan dan da obavite neko istraživanje koje vam je potrebno za posao. Ukoliko ste u potrazi za novim zaposlenima ili klijentima, onda iskoristite današnju energiju i pažljivo proučite svakog kandidata. Ne dozvolite da vam nešto promakne.

Škorpija

Obično niste toliko oprezni na poslu i prepustite se danu sa vrednim i upornim radom. Međutim, danas biste trebali posebnu pažnju da obratite na detalje. Budite rezervisani i postarajte se da imate rezervni plan ili čak dva.

Strelac

Danas počinje sasvim novi krug na vašem radnom mestu, koji će vam najverovatnije doneti sreću i nagradu za dosadašnji trud i rad. Ovo je izuzetno povoljan period da planirate povišicu ili promociju bilo koje vrste. Zaslužili ste to i najverovatnije je da ćete i dobiti!

Jarac

Vaš stav „lako ćemo“ danas neće imati prođu kod vašeg šefa ili sa kolegama. Ovo je veoma važan period u vašoj karijeri kada treba da pokažete ostalima da ste sposobni i praktični uprkos svojim neobičnim težnjama i navikama.

Vodolija

Kako biste ostvarili svoje ciljeve potrebno je da budete malo prizemljeniji i praktičniji, s vremena na vreme. Držite se svojih snova, ali ne zaboravite da budete realni prema svojim ciljevima. Vi ste sanjalica, ali umete još kako da se suočite sa realnim problemima. Budite takvi danas.

Ribe

Bez obzira koliko budete danas želeli da idete napred, najbolje bi bilo da malo usporite. Iskoristite ovaj dan da planirate – ne nepotrebno reagujete. Pokažite svima oko vas da nećete napraviti niti jedan korak da pre toga dobro ne razmislite o posledicama.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta