Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Dnevni poslovni horoskop

Ovan

Odnos sa drugima će biti težak danas. Možda ćete morati da prenesete stvari reč po reč da bi vas razumeli. Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Drugi neće biti u stanju da razumeju apstarktne pojmove koje im predstavljate. Budite strpljivi u komunikaciji sa njima.

Bik

Danas ćete skrenuti pažnju ljudi na sebe, zahvaljujući vašoj pouzdanoj i vrednoj naravi. Ove vaše odlike će biti pohvaljene i zahvaljujući njima, dobićete ogromnu podršku i moć na radnom mestu.

Blizanci

Tenzija koju osećate danas će izbiti na površinu. Uglavnom, ova energija prođe nezapaženo i vi nastavite sa svojim poslom kao i obično. Ali danas, ovaj intezitet je malo jači i bićete izuzetno napeti. Ne krivite druge, pogledajte prvo sebe.

Rak

Danas ćete konačno moći da odahnete. Svesno uživajte u ovom trenutku i shvatite koliku vežnost ima za vaše zdravlje. Nemojte automatski da ga iskoristite za pronalaženjem dodatnog posla. Uživajte u miru koje vam je pruženo.

Lav

Okolina će vas poštovati samo ako je komunikacija koju imate sa njima jasna, oragnizovana i dobro promišljena. Ideje koje vam padaju "iz vedra neba" neće biti dobro prihvaćene osim ako nemate jake činjenice da ih podržite.

Devica

Vaše emocije će odigrati veliku ulogu u donošenju odluka danas. Ovo vam može pomoći ili ne, u zavisnosti od toga koliko dobro možete da upravljate svojim osećanjima. Iskoristite svoju strast tako što ćete je usmeriti na posao umesto da se pretvori u bes.

Vaga

Danas će vam novac biti u fokusu. Postoji mogućnost da će vam celokupno raspoloženje zavisiti od toga koliko dobro stojite finansijski. Pokušajte da ne upadnete u tu zamku. Ako vam se to ipak dogodi, moguće je da ćete iskazati nezadovoljstvo na nekom ko to ne zaslužuje.

Škorpija

Zastanite i pogledajte gde se trenutno nalazite i u kom pravcu vam se kreće karijera. Bićete u mogućnosti da pauzirate svoju uobičajenu rutinu i dnevne zadatke kako bi ste se pozabavili ovim pitanjem. Sve u svemu, danas ćete biti prilično praktični.

Strelac

Srešćete se sa teškim zadacima u vašoj dnevnoj rutini. Sukob nailazi kada neko ili nešto ne ispunjava vaša očekivanja o tome kako bi stvari trebale da se dešavaju. Umesto što očekujete od drugih da se promene, pokušajte vi da promenite očekivanja.

Jarac

Posao će danas teći veoma lako za vas, što ne znači da treba da postanete lenji. U stvari, sasvim suprotno. Iskoristite ovo vreme. Bićete produktivniji, mnogo više nego što ste mislili da je to moguće.

Vodolija

Potražite savet od nekog ko je mlađi od vas. Iako to možda neće biti automatska reakcija zbog teške situacije u kojoj se nalazite, ali verujte da će sveži i novi pristup biti upravo ono što vam je potrebno da bi došli do željenog rezultata. Na mladima je svet.

Ribe

Puni ste energije koja vam je potrebna da bi završili projekte na kojima radite, ali ta energija ne teče baš glatko kako ste mislili. Postoje zastoji koje morate prvo da rešite kako bi ste mogli da krenete dalje. Zapamtite, korak po korak.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta