Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Mesečni kineski horoskop

Pacov

Rešite sva otvorena pitanja koja vas sprečavaju da uživate u bliskim vezama. Ovog novembra, lakše je prihvatiti kompromise. Imaćete veliki izbor ukoliko ste u potrazi za partnerom ovog meseca. Nemojte da žurite prilikom odlučivanja. Na taj način, znaćete da imate nešto posebno. Profesionalno, vaša koncentracija će vas dobro služiti, dok će vas nemar drugih nervirati u narednih 30 dana.

Bivo

Novembar je mirno, sigurno vreme kada Bivoli grade svoje lične veze. Uživajte. Ukoliko ste u potrazi za partnerom i ukoliko ste zainteresovani za određenu osobu, morate napraviti prvi korak. Profesionalno, prepoznajte nevolju na vreme i pokušajte da se ne mešate u tuđe konflikte u narednih 30 dana. Defanzivnost i tvrdoglavost se obično javljaju kada Bivoli lično shvate pogrešne stvari.

Tigar

Nemojte dozvoliti de se sitni problemi pretvore u nešto mnogo gore u vašim bliskim vezama. Razgovarajte o svemu što vam ne odgovara. Ukoliko ste u potrazi za ljubavi, čuvajte se loše komunikacije. Čitanje misli je rizična stvar kod Tigrova! Komunikacija je najvažnija i u vašem profesionalnom životu u narednih 30 dana. Ohrabrite komunikaciju i pokušajte sa kolegama da prevaziđete zastarele koncepte sa novim idejama. Ujedinjena kreativnost je veoma uspešna.

Zec

Sve se zasniva na vremenu u vašim bliskim vezama. Uporedite proporciju vremena koju provodite na poslu i vremena koje provodite sa svojim partnerom. Možda se previše trudite ukoliko ste u potrazi za ljubavi. Nisu važne strategije, već da budete ono što jeste. Verujte u sebe. Profesionalno, skrivene svadje mogu uticati na napredak. Sa istrajnosti, pronaćićete izvore trenutnih smetnji u narednih 30 dana.

Zmaj

Nemojte se praviti da je sve u redu u vašim ljubavnim vezama. Umesto toga, razgovarajte o svakom problemu sa svojim partnerom. Ukoliko ste u potrazi za ljubavi, ponekada se previše forsirate, a takođe, pristup "sve ili ništa" ne funkcioniše uvek. Zmajevi mogu biti impulsivni i avanturistički, ali ne moraju da kušaju sreću na svakom koraku! Profesionalno, takođe morate da pripazite na impulsivnost, pa bi bilo najbolje da ovog meseca iz rečnika izbacite reč "instant".

Zmija

Ponekada smo nesvesni stvari koje rutinski radimo. U ovom svetlu, kako u bliskim vezama, tako i ukoliko ste u potrazi za partnerom, trebalo bi da iskoristite ovaj mesec da se otarasite svih navika koje smatrate za štetne. Profesionalno, možete se upustiti u planiranje i sastavljanje strategija za lično uzdizanje, što nije orijentisano ka rešavanju ciljeva, pa se ne savetuje. Mudra Zmija donosi odluke na osnovu zahteva koji su pred njom.

Konj

Ljudi u vašim važnim vezama će biti kompatibilni jedni sa drugima. Održavajte vatru u svojoj kući i uživajte u toplim zajedničkim momentima. Konji koji su u potrazi za ljubavi ne bi trebalo da požuruju stvari. Romantična scena se odvija polako, kako bi i trebalo. Nema potrebe da prerano otkrijete svoje namere. Profesionalno, možda mislite da se nešto može rešiti tako što ćete sesti da odmarate, ali to nije slučaj. Pripremite se da se prilagodite i pregovarate u narednih 30 dana.

Koza

Nemojte biti iznenađeni ukoliko se planovi promene u vašoj ljubavnoj vezi. Možda niste primetili da je vaš partner sazreo. Otkrivanje transformacija može biti magično. Vreme je da nadoknadite vreme odsutnosti. Koze koje su u potrazi za ljubavi bi trebalo da počnu od poznanstva pa da napreduju do prijateljstva. Profesionalno, ukoliko planirate da uradite nešto veliko, biće vam potrebna pomoć. Narednih 30 dana je odličan period da je zatražite.

Majmun

Fokusirajte se na ispunjavanje obećanja u vašim važnim ljubavnim vezama. Neko računa na vas. Ukoliko ste baš sprečeni da ispunite svoje obećanje, iskreno popričajte sa tom osobom. Majmuni koji su u potrazi za ljubavi mogu pronaći prijatno i opušteno prijateljstvo umesto toga. U ovom svetlu, uživajte u novom prijateljstvu. Profesionalno, ne možete zbrzati svoje obaveze u narednih 30 dana.

Petao

Fleksibilnost i razumevanje su važni kvaliteti koje tražite u svojim ljubavnim vezama. Novembar će biti odličan za otvorene razgovore bez predrasuda. Neka reči slobodno teku. Petlovi koji traže ljubav moraće da se podsete prošlosti da bi se osigurali da se njeni negativni elementi više neće ponoviti i u budućim ljubavnim vezama. Profesionalno, strpljenje je najbolje oružje meseca. U ovom svetlu, biće vam potrebni bolji razlozi da bi ste preduzeli neku akciju u narednih 30 dana.

Pas

Vaše bliske veze će dobiti novu perspektivu ovog novembra. Vi i vaš partner se menjate i morate iskreno da porazgovarate o svemu što je vezano za vas kao par. Pse koji traže partnera ovog meseca privlačiće suprotnosti. Profesionalno, ono što vas muči je neuspešna komunikacija. Sva loša razumevanja moraju biti rešena u narednih 30 dana. Sada morate biti strateg i otkriti šta možete koristit kako bi ste otklonili smetnje i pomogli drugima da poprave greške.

Svinja

Kada su u pitanju bliske veze, fraza "uzeti zdravo za gotovo" vam verovatno zvuči i previše poznato. Posvetite vreme ljudima oko sebe. Svinje koje su u potrazi za partnerom bi trebalo da se fokusiraju na ostvarivanju poznanstava, a ne na potragu za ljubavnicima. Sačekajte bolje vreme. Profesionalno, često se pojavljuju problemi pre nego što je razvijena dobra strategija za njihovo prevazilaženje. Održavajte koncentraciju na najvišem nivou u narednih 30 dana. Ukoliko pažljivo sagledate sve činjenice, bez sumnje ćete pronaći prosto rešenje koje ne zahteva veliki napor.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta