Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Nedeljni kineski horoskop

Pacov

Da biste ove nedelje sve pozavršavali, moraćete dati sve od sebe i dobro isplanirati svoje vreme. Organizujte svoj dan, napravite prioritete i vrlo važno – nastavite da radite a nikako nemojte odugovlačiti. To će vam ostaviti prostora na kraju nedelje da se pozabavite izvesnim emotivnim pitanjima, jer vas tokom vikenda očekuje dosta zabave.

Bivo

Ponekad je jedini pravi put ka napretku da nastavite onako kako radite do sada. Zbog toga istrajte i nemojte dozvoliti da vas bilo kakav pritisak skrene sa puta. Ove nedelje imaćete veoma prijatne trenutke sa porodicom, posebno sa mlađim članovima. Određeni emotivni problem sačekaće vikend, kada će vam izvesni događaji pružiti neophodnu jasnoću.

Tigar

Ukoliko želite da saznate pravu istinu u vezi neke emotivne situacije, moraćete se potruditi i čitati između redova. Prosudite i po njihovim delima. Sredinom nedelje, nepriike na poslu mogu vam zadati poprilične glavobolje. Prihvatite ono što je jedino moguće i nastavite da radite najbolje što umete. Idete u pravom smeru i treba da budete samouvereni.

Zec

Pred vama je nedelja u kojoj mudar Zec može pobediti Kornjače u trci. Kada dođe do problema, razmislite i brzo krenite u akciju, ali nemojte biti preterano samouvereni. Velike su šanse da napredujete u karijeri ili svom biznisu ako prihvatite prilike koje vam se nude. Pre kraj nedelje shvatićete šta treba da uradite.

Zmaj

Ove nedelje biće veoma bitno kako vas drugi vide, te gde god da idete pokušajte da budete smireni i efikasni koliko god je to moguće. Sredinom nedelje zvezde pružaju priliku onima koji nemaju partnera da ostvare veliki pomak po tom pitanju. Na pomolu je nova ljubavna veza. Tokom vikenda opustite se u društvu porodice i bavite se kućnim pitanjima.

Zmija

Nema nikakve poente da ove nedelje odlažete očigledno. Vreme je da pokrenete svoje planove isto kao i da dovedete svoj život u red. Imate dosta toga pred sobom, te odložite bilo kakva putovanja ili osobe koje vas mogu odvući od posla. Krajem nedelje očekujte interesantan email ili telefonski poziv. Tokom vikenda smirujuća energija pružiće vam obilje zadovoljstva.

Konj

Budite otvoreni za nove mogućnosti. Ova nedelja, ali i sledeća ponudiće vam dosta prilika da doživite nova iskustva. Prihvatite svaki poziv i idite tamo gde vas vodi vaša mašta. Sredinom nedelje, moraćete ublažiti i smiriti partnerova osećanja ili utešiti bliskog rođaka. Dobro isplanirajte vikend i bićete u stanju sve da uradite. Moguće je iznenađenje.

Koza

Poslušajte malo šta ljudi oko vas pričaju i bićete u prilici da dosta toga naučite o sebi. To je jako dobra stvar. Sa druge strane, posvetite se poslu ili kućnim obavezama i dobićete posebnu inspiraciju da krenete ka uspehu na sasvim drugačiji način. Napravite od vikenda pravu relaksirajuću oazu i okružite se porodicom i prijateljima.

Majmun

Vaš znak uglavnom svakog ko mu se nađe na putu smatra neizmerno interesantnim. Konačno, ove nedelje će biti nekoliko izneđanja, te očekujte neuobičajena ponašanja i čudne komentare. Izaćićete sa tim na kraju ako budete taktični. Novi kontakti koje uspostavite biće posebno inspirativni. Pred vama je vikend kada treba da obavite sve neophodne (možda dosadne) poslove oko kuće.

Petao

Ako svoj život zamislite kao putovanje, onda ćete videti sebe na brodu gde morate jače i brže veslati kako biste stigli tamo gde želite. Celestinska energija podržava svaki novi početak ili projekat (naravno, ukoliko ste pozavršavali stare). Držite se svog plana tokom vikenda i potpuno ćete uživati.

Pas

Pred vama je nedelja kada ćete moći dovesti u red svaki nered ili zbrku. To naravno uključuje i emotivne probleme, kao i porodične. Budite ponosni na ono što jeste, bez obzira šta drugi kažu. Sredinom nedelje, obavite većinu posla i promotivnih prilika. Najbolje bi bilo da prepustite vikend samom sebi, a vi se prilagodite energiji.

Svinja

Pripazite se ove nedelje da nekome ne dajete pogrešne ili lažne namere ili pažnju. Najbolje bi bilo da se fokusirate i radite na svom poslu ili kućnim zadacima. Celestinska energija pomoćiće vam da dosta toga obavite kako treba. Tokom vikenda, produbićete svoju vezu sa nekim vama bitnim, a ukoliko ste singl očekujte veoma obećavajući sastanak.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta