Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Dnevni kineski horoskop

Pacov

Danas će na videlo izaći vaša sposobnost za organizaciju i entuzijazam. Povežite se sa prijateljima i porodicom koji mogu da vas prate. Vaša darežljivost, posebno sa decom, je značajna. Nema toga šta ne biste uradili za njih. Isplanirajte druženje sa prijateljima večeras.

Bivo

Ukoliko danas radite ono što najviše volite, mogli biste doći u konflikt sa drugima. To može biti samo zato jer se vi tako dobro zabavljate. U svakom slučaju, zadržite svoj dobar osećaj za humor. Potražite mogućnosti da napravite neke promene sa onima koje najviše cenite.

Tigar

Danas ćete biti najbolja verzija sebe! Imate urođeni dar da širite radost svuda oko sebe, i učinite da se svi jako lepo osećaju. Kreativnost u ljubavi danas će doneti dosta toga lepog u vaš život. Pokažite iskrenu toplinu i nežnost i uživaćete u današnjem danu.

Zec

Opustite se i dozvolite sebi da danas budete razmaženi. Ovo je dan kada vam se stvari mogu činiti boljim ili lošijim nego što jesu. Ugasite računar, sklonite telefon od sebe i provedite malo vremena u tišini. Odložite donošenje odluka. Mudrost dolazi iz jednostavnog i otvorenog uma.

Zmaj

Danas biste mogli biti veoma zauzeti posetama, pozivima ili primanjem novih informacija. Budite oprezni oko prilka koje prouzrokuju jaka osećanja. Žena prijatelj može vam pomoći oko donošenja mudre odluke. Mogli biste biti puni energije ali nespremni na kompromise. Opreznost je savet za danas.

Zmija

Danas je veoma moćan dan da udružite snage sa nekim oko zajedničkog cilja. Ukoliko radite zajedno možete postići mnogo. Kako dan bude odmicao tako ćete se osećati opuštenije i veselije. Napravite lepu atmosferu u svom domu i podignite raspoloženje ukućanima.

Konj

Današnji događaji doneće vam razne mogućnosti, ali morate verovati svojoj intuiciji. Budite sumnjičavi prema svakome ko je previše entuzijasta. Moguće je da ćete se dvoumiti između želje za napretkom i pažljivim planiranjem. Možete iskoristi obe! Ukoliko vam se neko sviđa odvojite vreme da se sretnete i to mu kažete.

Koza

Nikako nemojte dozvoliti da nečije neraspoloženje utiče na vaše donošenje odluka. Dovoljno ste pametni i razumete dosta toga i sposobni ste da vidite šta se nalazi ispod površine. Recite šta mislite jednostavno i direktno. Neki dugogodišnji planovi mogli bi se odjednom promeniti.

Majmun

Današnja energija donosi sreću i pozitivno raspoloženje. Ukoliko planirate kratak odmor ili putovanje uživaćete. Pozovite nekog ko deli vaš osećaj za zabavu. Odluke donete na brzinu danas mogu doneti neverovatnu sreću. Neverovatni rezultati su mogući ako ste spremni na kompromise.

Petao

Ovo bi mogao biti veoma srećan period. Veoma povoljan dan da se povežete sa prijateljima i ostavite dobar utisak. Ukoliko imate partnera napravite ovaj dan nezaboravnim. Budite oprezni da ne preterate sa pićem i hranom. Mogli biste imati veoma zabavan dan. Uživajte.

Pas

Danas ćete biti veoma sigurni u sebe i prepuni energije. Možda nećete biti spremni na kompromise. Jaka ličnost drugima može delovati dosta zahtevno. Postarajte se da ne budete oholi, jer vam to može doneti samo neprijatelje. Moguće su rasprave oko religije ili politike.

Svinja

Moguće je da ćete danas biti isfrustrirani nečijim lošim ponašanjem. To će vas svakako učiniti superiornijim. Dajte sve od sebe da pojednostavite stvari danas. Budite orpezni i ne obećavajte nešto što ne možete ispuniti. Nemojte da vas obeshrabre neke obaveze koje vas usporavaju.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta