Početna Nazad

HOROSKOPIUS mobile

Dnevni kineski horoskop

Pacov

Pred vama je dan koji biste mogli provesti u krevetu uz dobru knjigu ili uživajući u filmskom maratonu. Postarajte se da se dobro naspavate. Kada ste odmorni sjajne ideje će vam pasti na pamet, a nakon takve relaksacije daleko lakše ćete se uhvatiti u koštac sa svim što vam je na putu.

Bivo

Imajte danas saosećanja prema nečijem neraspoloženju, jer će vam biti daleko lakše da kažete pravu stvar, čak i ako su emocije uzavrele. Nemojte insistirati na svom načinu kao jedinom rešenju. Budite oprezni. Provedite danas što više vremena sa ljudima koji dele vaše ideje.

Tigar

Prihvatite priliku da podelite svoje znanje. Vaša potreba da podučavate nekog je snažna, posebno danas. Moguće je da ćete danas osetiti snažnu ljubav prema nekome, toliko da vas ništa neće sprečiti da krenete u akciju. Pokušajte da izbegnete porodičnu dramu.

Zec

Danas ćete uspeti da postavite zdrave granice između vas i svakog ko vas uznemirava. Radite jednu po jednu stvar. Nema svrhe da se nervirate, jer ne možete sve odraditi odjednom. Mudrost vas savetuje da odvojite vreme za sebe i odmorite se.

Zmaj

Ovo bi mogao biti veoma emotivan dan za vas. Moguće je da ćete jače nego ikad osećati potrebu za materijalnom sigurnošću i stabilnosti. To i nije toliko teško – izdržite promene koje se dešavaju. Pripazite na svoju finansijsku situaciju i sačekajte povoljan trenutak da krenete u akciju.

Zmija

Danas će jednom vašem dobrom prijatelju biti potrebna vaša pomoć i savet. U isto vreme, prihvatite nečiju pomoć i podršku sa zahvalnošću. Ovo je pravi period da uradite nešto kako biste unapredili svoj život, kao i živote onih koje volite. Ukoliko idete na sastanak, ovo bi mogao biti srećan dan.

Konj

Danas posvetite posebnu pažnju svemu što čini vaš život lepim. Možete imati jako bitnu ulogu u nekom timskom radu. Moguće je da donesete nerealne odluke zbog emotivne drame. Nemojte gubiti svoj dobar osećaj i slušajte svoju intuiciju.

Koza

Danas će vam biti savršeno jasno kako da učinite stvari boljim. Zbog intenzivne energije, danas je moguće da nešto krene i naopako, ali ipak u vašu korist. Ponekad su krize dobrodošle, jer nude promene. Negativna osećanja su ponekad nagrada samog progresa.

Majmun

Imajte hrabrosti da se suočite sa nekom poteškoćom ili neprijatnom odlukom. Popričajte sa nekim kome verujete, kako biste dobili bolju perspektivu. Na kraju, najbolju odluku ćete doneti ako verujete svojoj intuiciji. Nemojte brinuti oko toga šta drugi misle.

Petao

Danas bi vam neko ko ima nerealna očekivanja mogao ponuditi izazov. Potražite balans u svemu tome. Recite šta mislite i želite, a da ne povredite druge. Pravi prijatelj ili poznanik ponudiće vam pomoć. Pirpazite se ako ste tu osobu tek upoznali. Moguće je preterivanje ili neiskrenost.

Pas

Jutro pred vama je kao stvoreno da se suočite sa svojim strahovima i krenete u akciju. Čak i ako ste pod stresom, ovo je vreme kada treba da istupite i radite kao da znate da će sutra biti bolje. A i hoće! Vredan rad i fizički izazovi doneće vam najbolje rezultate.

Svinja

Naravno da ćete biti uznemireni ako imate nerazumno visoke standarde, kako za sebe tako i za druge. Nemojte toliko insistirati na savršenosti, nego ponekad prihvatite stvari onakve kakve jesu. Opušteniji stav i fleksibilan pristup omogućiće vam da uvidite potencijalne probleme i mogućnosti. Naspavajte se.

Vi se trenutno nalazite na verziji Horoskopius-a prilagođenoj mobilnim uređajima. Standardna verzija sajta